Tumult
musikformidlingknap01
Index
Folk

TUMULT
 
tumult_20x12

youtube_logo08

Jeg vil kysse dig / efter lukketid" med "Tumult"
https://www.youtube.com/watch?v=euaDcftRN5E&index=2&list=PLsSiSnrzwkBu82taonPrTtrmSzDb6PprO

Djævelsk dansant og elegant så englene synger.
Tumult er et unikt orkester med en meget personlig stil. Orkestret spiller hip dansk folkemusik med en blanding af folk, roots og rock, der er særdeles original. Traditionel og nyskrevet dansk folkemusik, som de siden 1999 har udviklet med deres helt personlige udtryk. Stor erfaring har udviklet orkestret og deres musik til en såre stærk enhed.

I 2013 har Tumult indspillet deres fjerde CD som trækker bandet i en ny retning, med en række helt nyskrevne sange. Derudover har Tumut et bagkatalog af tre anmelder roste og temmelig populære CD’er med selvkomponerede og traditionelle sange  –  alle med Tumults helt egen twist, så forventningerne til 2014 er store….

Tumult er blevet nomineret til adskillige Danish music awards og deres musik og entusiasme har indtil videre åbnet døre i Danmark, Skandinavien, central Europa og Rusland. Hvor end de spiller bliver de mødt med stor glæde og deres musik skaber altid tumult på dansegulvet.

Tumult består af et hold talentfulde musikere med forskellig baggrund samlet omkring den karismatiske sanger og multiinstrumentalist Jørgen Dickmeiss.

Tumult har bl.a. spillet på: Tønder festvalen, Spot, Strib Vinterfestival, Langelands-festivalen, Musik over Præstø Fjord, Farsund Festival (Norge), Norrsken Festival (Sverige), Kalaka Folk Festival (Ungarn), Rock an der Eider (Tyskland), Folkbaltica (Tyskland), Prisoverrækkelsesfesten Danish Music Award Folk, Womex (Rotterdam), Vestjydsk Vise Festival og meget mere. Derudover har Tumult spillet i Tyskland og været på 2 klubturnéer i Moskva, hvor de har et støt voksende publikum. Siden 2006 har Tumult holdt formen ved godt 50 skolekoncerter årligt i hele landet (for 7.-10. Klasserne). Og har derudover spillet mange festival/club-koncerter i ind- og udland.


Jørgen Dickmeiss – violin, mandolin, bodhran, vokal
Mikkel Grue – akustisk og elektrisk guitar, dobro, korl
Morten Jørgensen – akustisk og elektrisk bas, kor
Jens Kristian Dam – trommer, cajõn, kor

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996-2018

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63