AB/CD
musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

AB/CD Rockmusik for børn
abcd_logo_01904
abcd_boern_scene_019
 
youtube_logo07

Se mere Rockmusik for børn på Youtube
Smoke on the water part 2
Smoke on the water part 3

- 60 minutters interaktivt rockshow rettet mod børn fra 3 til 15 år, og lavet så også de voksne gider være med.

Omdrejningspunktet er et klassisk rockband, der spiller de "gode gamle” numre.

abcd_guitarEn lille historie udspiller sig, hvor bassisten ikke gider spille for børn, fordi de alligevel ikke forstår sådan noget. De vil meget hellere se hip hop i fjernsynet, spise slik og slå prutter – og i TV er det alligevel kun danserne og sangeren det hele drejer sig om. Det der med at spille sammen i et band, og spille på instrumenter og sådan noget - fatter de ikke en brik af, påstår ham den sure bassist.

Sangeren er helt vild med at spille for ungerne, og prøver hele tiden at overtale bassisten og de andre til at være med på den. Historien udvikler sig - og børnene ledes gennem vigtige elementer i rockmusikken; at lytte til hinanden og spille sammen, de forskellige instrumenters funktioner og muligheder, hvordan man ser ud på en scene, at ha' det sjovt etc. Og ja, der er også trommesolo og røgmaskine.

abcd_basBørnene kommer op på scenen og spiller med på "Smoke On The Water” (Deep Purple). Det er jo så pærenemt at selv børn kan finde ud af det – selvom de ved gud ikke er særligt kloge i forvejen….. De klapper og tramper med på "We Will Rock You" (Queen). De synger med på "Thunderstruck" (AC/DC), som vi til dagen har omdøbt ”Strømper". De danser til "Go' Gamle Fru Olsen" (Rock Nalle). Guitar og bass duellerer om hvem der kan spille hurtigst: ”Er musik da ikke en konkurrence om hvem der er bedst, og hvor nogen til sidst skal stemmes hjem”? ”Nej, rigtig musik er ikke som i TV – her spiller vi sammen og med hinanden – ikke mod hinanden”, bryder sangeren ind. ”Hold kæft hvor er det venstreorienteret” påstår bassisten. Slet ikke replicerer sangeren: ”Det er bare rigtig rockmusik”.

Der tales ikke ned til børnene og pædagogrock bliver det aldrig med en besætning bestående af musikerne fra bands som Pretty Maids, Glenn Hughes, B-Joe, Zauce, Zeppelin Experience, Karma Cowboys, Mike Tramp, mfl. Mon det ender godt? Mon de kommer gennem showet? Kom og se AB/CD!

abcd_boernBesætning:

Nils Krøyer: Bassist i B. Joe, Mike Tramp, Virus 7, Zauce, Jamsauce, Redshift Riders mfl.
Thomas Carlsen: Sanger i Van Halen Jam, Zeppelin Experience, Karma Cowboys, Carlsens Rockcircus mfl.
Allan Tchicaja: Trommeslager Pretty Maids, Royal hunt, Kingdome Come.
Søren Andersen: Guitar i Glenn Hughes, Mike Tramp,  m.fl.

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63