Anton og Sassabassa
musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

ANTON OG SASSABASSA PÅ EVENTYR

anton_og_sassabasserne
”Anton og Sassabassa på eventyr” er en one-man teaterforestilling, med Mek Pek, om en dreng på fem et halvt år, der en dag, hvor han er med sin far ude i skoven, for at hente brænde, møder en lille fyr ved navn Sassabassa. Sassabassa er usynlig for alle andre end Anton. De bliver hurtig gode venner og oplever en masse spændende og sjove ting sammen.

Mek Pek er alene på scenen i 45 min., men ved hjælp af en lydside med Sassabassa’s replikker, musik, en simpel, men effektiv, lyssætning, videoprojektor og Mek Peks unikke energiske, musikalske og oprigtige sammenspil med den usynlige Sassabassa, vil børnene blive grebet af forestillingen og lade sig rive med af historien, der også involverer deres medvirken.

Figuren Sassabassa er opfundet af Mek’s søn, Anton – og gennem de sidste 3–4 år har Mek Pek digtet et utal af godnathistorier, når han skulle putte sin søn.

På Mek Pek og Habbasutternes to CD’er ”Mek Pek og Habbasutterne” og ”Gum Gum Gummiand” findes der 3 Sassabassa sange, som rigtig mange børn har taget til sig.

Sassabassa er igennem de sidste par år blevet et ”must”, når Mek Pek og Habbasutterne er ude at spille - og det er de meget - Habbasutterne spiller godt 100 jobs om året, deriblandt Muskelsvindfondens Åh abe koncerter, så Sassabassa er allerede kendt og elsket af et rigtig stort publikum.

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63