musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

Webdesign
Gren|Grafisk

Bakkens Pjerrot

Pjerrots forestillinger.
Teaterstykket: Pjerrot og Pirette
Et teaterstykke der handler om Pjerrots kærlighed til Pirette. Pjerrot har i 200 år skrevet på et brev til Pirette, men er kun blevet halvfærdig med brevet. Pirette er omkring Pjerrot hele tiden, men han ser hende ikke. Hun er der i mange forklædninger. Pjerrot fortæller eventyret om hvordan han kom til verden og spiller også Mester Jakel Teater.
Spilletid 50 min. 2 skuespillere og 1 teknikker. Spilleplads min 6 x 5 m. 3,5 m til loftet 230 V. Opstillingstid 1½ time, nedtagning 45 min.

Pjerrot og Julemanden.
En juleforestilling hvor Pjerrot og julemanden finder den gode julestemning sammen. Musik, sang og trylleri.
Spilletid 1 x 30 min. eller 1 x 40 min. 2 skuespillere. Spilleplads ca. 3 x 4 m. 230 V.

Pjerrotforestillingen: Pjerrot og Pirette
Pjerrot og månen har en dialog om Pirette. Pjerrot skriver brev til Pirette. Pjerrot fortæller om hvordan han kom til verden, spiser ild og tryller. Spilletid 20 min. Pjerrot solo. Spilleplads ca. 3 x 4 m. 230 V.

Pjerrotforestillingen: Pjerrot og dyrene.
Pjerrot tryller med dyr.
Spilletid 20 min. Pjerrot solo. Spilleplads ca. 3 x 4 m. 230 V.

Pjerrotforestillingen: Pjerrots eventyrlige rejse.
Trylleforestilling hvor Pjerrot kommer rundt i hele verden. Der er hentet lidt fra forestillingen Pjerrot og Pirette og Pjerrot og dyrene samt lidt nyt og spændende trylleri og musik.
Spilletid 1 x 30 min. eller 1 x 40 min. Pjerrot solo. Spilleplads ca. 3 x 4 m. 230 V.

Pjerrot spiller Mester Jakel Teater.
I mange år har Pjerrot spillet Mester Jakel teater. Stykkerne er ca. 250 år gamle, men omskrevet så de passer til i dag. Følgende stykker spilles: Mester Jakel og pengeposen. 25 min. – Kongen af Prøjsen. Spilletid 20 min. – Mester Jakel og husværten. Spilletid 20 min. – Mester Jakel som barnepige. Spilletid 20 min.
Pjerrot Solo. Spilleplads ca. 2 x 3 m. 230 V

Foredrag: Livet som artist.
Historien om hvordan knægten fra Sydfyn endte som Pjerrot på Dyrehavsbakken. Krydret med spændende anekdoter om den lange snoede vej til målet. Handler om den skæve start, om tiden som turnerende tryllekunstner, tiden med cirkus og lige pludselig stod han med hvid sminke og det hvide tøj. Der vil også være lidt underholdende tryllenumre undervejs.
Tid 50 min.

Foredraget: Livet set med hvidvinkel.
Pjerrot/Kurt Flemmings syn på livet. Et foredrag om livskvalitet. Om at turde tage nogle valg her i livet. Om at turde tro. Om børneopdragelse. Om ægteskabet. Om at være positiv.
Tid 40 min + spørgetid og den er erfaringsmæssig meget lang.

pjerrots_hus_small
pjerrot_og_julemanden_small
pjerrot_pirette_small
pjerrot_i_faldskaerm_small

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63