Ballonmanden - Lars Lottrup
musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

Webdesign
Gren|Grafisk

Lars Lottrup, kendt fra Zirkus Nemo, leverer underholdning i verdensklasse.

Overalt i Danmark og Europa, og sågar i underholdningens Mekka, Las Vegas, er hans shows blevet modtaget med begejstring.

Har du brug for et originalt indslag til firmafesten, skolefesten eller familiefesten garanterer Lars Lottrup dig kvalitetsunderholdning med personlighed.

Netop hjemvendt fra en stor international cirkusfestival i Kina.

Shows - med 10 års erfaring.

Når artisten Lars Lottrup, kommer ind, ser publikum forventningsfuldt op på hans høje orange hat. I de næste tre kvarter vil de henrykkes med behændige ballonkunster og fænomenal kunnen på éthjulet cykel, og dét på et niveau så publikum forstår hvorfor han i år 2000 blev kåret til verdensmester i Kina.

Lottrup overrasker, inddrager og  betager publikum i alle aldre og mestrer foruden ballondyr og cykler også ildspyning, jonglering, klovneri, trylleri og fakirkunster. Desuden kan han som én af de få artister i verden udføre ét særligt trick, hvor han lader sig sluge af en megaballon!

Showet med megaballonen er Lars Lottrups største succes hidtil.

Så vanvittigt det lyder at skulle kravle ind i en ballon - ligeså vanvittigt er det at overvære  - og rasende morsomt. Han har optrådt med det i Sverige, Tyskland, Belgien, Spanien og USA, og herhjemme på TV, messer og til firmafester.

Til firma-events er det muligt at få påtrykt logo/navn på ballonen.

Lars Lottrup medvirkede i Zirkus Nemo2001 med sit megaballon-nummer.

lars_lottrup_cykel_08
lars_lottrup_ballonmand_08
lars_lottrup_skild_08

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63