Beat & Brøl
musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

Beat&Brøl
- electronica for de yngste
 
beat-og-broel-020

youtube_logo04

Se og hør på YouTube

En musikforestilling for børn 3-8 år ... men også for andre barnlige sjæle, der elsker dyr, dans, leg, musik og den gode fortælling.

Beat&Brøl er en musikforestilling der i en electronica-ramme, tager de yngste med rundt i dyrenes verden for, at undersøge dyrenes egne lyde. Er der musik i en løves brøl, er der rytme i frøens kvækken og kan en elefants snabel faktisk sammenlignes med en trompet?

Mød de to venner, pigen Beat, der elsker beats og musik og drengen Brøl, der elsker Dyr og dyrelyde. Sammen med DJ-dyr skaber de en spændende musikalsk historie fyldt med musik og dyrelyde.

…..Kunsten, at kombinere de samplede beats med den akustiske dyrelyd...

Showet.
Varer ca. 45 min og vil være en sammensætning af musikken og historien i en storyline-ramme, hele tiden i interaktion med børnene.

Musikken
- Er egne-producerede sange omhandlende dyr. Deres kendetegn og deres lyde udforskes, prøves af og er alle tilført fakta og naturligvis også en god portion fantasi og fiktion. Det er i en electronica-ramme, dvs digitalt fremstillet vha computer, trommemaskine og specielle effekter. Jeg spiller til track´sene på drumpad, synger, instruerer og fungerer som DJ-dyr under koncerten.
 
Der er blandt andet tale om sange om:
- Frøen Frida der sidder og kvækker og hopper på sin åkande
- (Her hopper og kvækker børnene).
- Rytmestrudsen Rasmus der danser, rytmer, hopper og sover
- (instruktion i sangen).
- Elefanten Albert, der trutter som en trompet med sin snabel.
- Hønsetecno med hønens karakteristiske gang og gokken.
- Løven Lars der elsker fars og naturligvis sin egen brølen

Historien
Er bygget op omkring de to dukker, pigen Beat og drengen Brøl. Begge dukker er med på scenen og historien begynder ved søens bred langt ude i skoven. Pigen Beat elsker beats og rytmer og har meget fokus på dette. Er der rytme i dyrets lyd og er dyrene søde, smukke eller kloge. Drengen Brøl er mere interesseret i dyrets (helst høje) lyde. Om dyret er farligt, sejt og smart. Sammen tager de fra dyr til dyr, fra historie til historie og oplever en masse.
 
Showet slutter af med, at de børn der har lyst, kan komme op på scenen og hilse på de to dukker.

beat-og-broel-logo


Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63