musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

Webdesign
Gren|Grafisk

Cartoon Network Show
cartoonnetworklogoweb2003010
cartoonnetworkweb2003

Cartoon Network Show med Søren.

Så er der godt nyt til alle Cartoon Network-fans!!! Børnenes favorit tager

nemlig på landevejen anført af Søren – kendt fra ”Lotte & Søren”.

- og det ser ud til at blive rigtig sjovt!

Cartoon Networks personligheder er travle verdensstjerner, der for tiden arbejder hårdt på optagelserne til nye afsnit på kanalen. Derfor har ingen af dem desværre tid til at hjælpe Søren i showet….. MEEEEN - måske er Johnny Bravo alligevel så vild med rampelyset, at han lægger vejen forbi…. – OG hvad sker der mon når Søren skal fortælle spøgelseshistorie og kalder på Scooby-Doo …!?

Så måske har børnene alligevel chancen for at møde nogle af de berømte Cartoon Network-stjerner i virkeligheden i Sørens nye Cartoon Network show.

Efter showet kan børnene møde Søren, få en autograf og hvem ved – måske et knus af deres yndlings cartoon.

Søren siger om showet: ”Jeg synes det er vigtigt at det er sjovt for børnene, men også underholdende for forældrene. Et godt show er en oplevelse, hvor familien kan komme i godt humør – med mulighed for at deltage undervejs.”

Når Søren rykker ud med sit nye Cartoon Network Show er der noget for hele familien. Der er gang i den med musik, sketches, konkurrencer og vanvittige overraskelser!

Cartoon Network er en suveræn sjov 24 timers tegnefilmkanal med dansk tale, der kan ses af 1,2 millioner danske husstande.

Ifølge Gallup er Cartoon Network de danske børns favoritkanal.

Cartoon Network huser velkendte personligheder som Tom & Jerry, Familien Flintstones, Scooby-Doo, Snurre Snup, Powerpuff Pigerne, Ed, Edd og Eddy, Dexter, Ko & Kylling med mange flere.

Cartoon Network
– genvej til godt humør!

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63