Den Grønlandske Julemand
musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

Webdesign
Gren|Grafisk

dengronlandskejulemandmedkoner02
dengronlandskejulemandmedhunde2002001

I GADERNE...

Den Rigtige Grønlandske Julemand besøger, sammen med en af sine hustruer, din by. Han ankommer direkte fra Nordpolen og har på vejen hertil været forbi sit værksted i Nuuk, hvor de hårdtarbejdende nisser nu har rigtigt travlt med at fabrikere julegaver.

Han er her før jul, på sin tur verden rundt, for at se om alle børn har det godt. Han er specielt interesseret i de steder hvor man gør meget for børnene. I den forbindelse er hans opmærksomhed faldet på din by, som han anser for at være en meget børnevenlig by med mange muligheder for aktiviteter og spændende samvær.

På hans tur rundt i byens gader, bliver han transporteret på hundeslæde, med et forspand af 6 grønlandske hunde. Han vil gerne hilse på så mange børn som muligt og vil meget gerne modtage ønskesedler og breve hvor byens børn skriver lidt om hvordan de har det og evt. tegner en tegning til julemanden. Han lærer også børnene at sige glædelig jul på grønlandsk, og fortæller en historie derfra.

TIL JULETRÆSFESTEN...

Den Rigtige Grønlandske Julemand besøger juletræsfesten og ankommer direkte fra Grønland.
Han fortæller historier, synger med børnene og danser omkring juletræet. Han kan evt. også dele gaver eller godteposer ud til børnene.

Senere optræder Troldmanden Store Kassa med sit store trylleshow.

Et rigtig godt og billigt koncept til juletræsfesten.

dengronlandskejulemandmedborn2002001
dengronlandskejulemand2002001

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63