Gugge
musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

Webdesign
Gren|Grafisk

Pressen skrev:

gugge_010
"...Gugge; komikeren, akrobaten og jongløren, kan kunsten at kommunikere meget direkte med sit publikum, mens han gennemspiller en serie af umådeligt fjollede, meget præcist timede klovnenumre. Han har den specielle foruroligende måde at skabe kontakt på, der blander skræk og fryd, og udløser hvin og grin når det er bedst."
Ålborg stiftstidende

"...Gugge er med igen i år, som spasmager og multimand. Hans humør, mimik, vitalitet og udstråling er værd at studere. Han kan simpelthen sit fag." Cirkusnyt
"...ikke mindst pauseklovnen og jongløren Gugge i rollen som "grøn", kan det der med at optræde for børn og involvere dem så de er med,samtidig med at der kører en(selv)ironisk tone nedenunder der også får de voksne til at more sig... Weekendavisen

Forestilling
Fem til femogfyrre minutter, med underfundige fjollede finurligheder, spændende fra det pure artisteri , over gøgleri , til rent rablende absurditeter.
Kan sammensættes og tilpasses -snart sagt - hvilket som helst ønske og behov, i måtte have.

Omkring-gåen
..nysgerrigt undersøgende, hvad der dukker op på hans vej, ivrigt kommenterende selv samme. Naturligvis ikke uden at påtale løsthængende bussemænd, strømper i ål og anden mangel på pli.

I centret, på gågaden, ved receptionen, eller hvor og til hvad i måtte ønske.
Undervisning

I diverse cirkusdiscipliner, evt. afsluttende med at sætte en forestilling op.
Alt udført med opfindsomhed, situationsfornemmelse og jævnlige koleriske udbrud!

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63