Julemanden fra Esbjerg
musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

Julemanden fra Esbjerg

julemand_esbjergMin motivation for at være julemand er klar: At se børnene få store øjne og hive i forældrene, så de også kan få et glimt af julemanden. Og se hele familien glemmer sorger og bekymringerne og så bare nyder juleglæden.

Jeg har selv to drenge, der nu er voksne, og jeg holder af børn. Jeg er både julemand i institutioner, i storcentre og til private fester. Og jeg stiller gerne op til fotografering med børnene ( de voksne må også gerne være med ).

Jeg gør meget ud af at have tid til børnene, så de kan nå at fortælle julemanden det, de vil. Og stille spørgsmål om, hvor jeg bor, hvem der pakker gaverne ind, og hvor nisserne bor.

Jeg har arbejdet som julemand i en del år nu, og jeg nyder det. Jeg kan komme selv til et julearrangementet som I har lavet, eller også kan jeg stå for hele julearrangementet med en musiker, drillenisse og nissepiger og så selvfølgelig mig selv julemanden, så I kan få det, lige som I vil, men kontakt mig , så finder vi en løsning der passer lige netop til Jeres behov.

Hvad du ønsker, skal du få…

julemand_esbjerg_01_020

julemand_esbjerg_02_020

julemand_esbjerg_03_020

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63