Julemanden fra Faxe
musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

Julemanden fra Faxe

jul_faxe_04_06
Når julen nærmer sig tryller Karsten Klovn sig om til selveste julemanden. "Det kan godt bekymre mig en smule, at ligeså snart jeg får nisseskægget på, så tror jeg selv på at jeg er julemanden..." Et juleshow lidt ud over det sædvanlige med de gode traditioner i behold.
 
Koncept 1:
Varighed: et par timer.
Julemanden kommer ud til juletræsfesten og danser om juletræet med børn og voksne og laver sanglege rundt om træet. Julemandens entré foregår som regel på ryggen af det trofaste rensdyr Rudolf (Som er monteret på en ethjulet cykel) Julemanden har - hvis det ønskes -  nissetroubadour og eventuelt nissemor med. Før eller efter dansen om juletræet laver julemanden trylleforestilling med bugtalershow med den frække hund Vuffi.

I nogle tilfælde foretrækker  arrangørerne, at dele arrangementet sådan at vi først laver juletræsfest og som afslutning efter en hurtig omklædning spiller Cirkus Bella Donna  en forestilling på 45 min.
 jul_faxe_03_08
Koncept 2:
Julius Julenisse Show
Julius Julenisse ikke er formummet med kæmpeskæg. Det giver flere udfoldelsesmuligheder i forbindelse med at arrangørerne eventuelt har en anden person udklædt som julemand. Julenissen laver trylleforestilling med bugtalershow med den frække hund Vuffi.  Julius Julenisse kommer rigtig gerne også som historiefortæller. Han er professionel historiefortæller.Koncept 3:
Jjul_faxe_01ulemandens værksted
Julius Julenisse kommer ud med sin transportable høvlebænk og saver alle mulige ting ud i træ. Det kan være dyr til bondegården eller vilde dyr. Eller monstre, som børnene selv har tegnet. Det kan være biler og ting til Barbie og Action Man.  Størrelsen af tingene afhænger af, hvor lang kø der er. God erfaring fra Bauhaus.Det kan også være rollespil-våben af skumgummiplader. Det kræver mere plads og mere tid.

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63