Julemanden fra Holbæk
musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

Juleshow for alle aldre!
 
jul_holbaek_06Ho Ho Ho.... Jeg er Julemanden Rufus
 
Jeg elsker den gode gamle jul som den er, med alle sine traditioner. Der er ikke noget som en dans rundt om træet, med nogle sanglege. De gamle trætte juleben på 280 år, er ikke så hurtige som de har været, men når det gælder juletræsdansen fejler de ikke noget. Jeg er jo nok mest kendt for at dele gaver ud, så er det tilfældet er det også en af de ting jeg gør med glæde. Og hvem vil ikke gerne have et billed med barnebarnet eller et andet familiemedlem hos julemanden, det sætter jeg også meget gerne tid af til. Det vigtigste er at børnene morer sig, derefter kan jeg tage mig af de voksne, der mangler lidt  julehumør ( hvis der skulle være sådanne tilstede ).
 
Mit show vare ca 45minutter, men kan justeres hvis I har nogen ønsker der skal foregå.

Showet er opdelt i ca. 30 minutter om træet, med sanglege, dans og dialog med børnene. Derefter uddeling af jeres gaver/slik. Hvis ikke dette bruges, går jeg rundt og snakker med børnen og kan også lave ballondyr.

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63