Julemanden fra Høng
musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

Julemanden fra Høng

jul_hoeng_06
Julemanden fra Høng elsker børn, jul, december og gaver.
Det bedste jeg ved er, at hilse på børnene og give dem lækkerier, lave sjov, "skæg" og ballade og magi. Jeg fortælle gerne historier eller sludre bare lidt med dem f.eks. om hvad de ønsker sig til jul.

Børnene synes det er rigtig spændende når jeg tryller eller laver ballondyr og andre figurer af balloner, som de kan tage med sig hjem.

jul_hoeng_02_012Børnene elsker simpelthen den rare gamle julemand og han kan endda nå ind til hjertet af selv de "lidt ældre" og mere hærdede børn (over 60 år), der selvfølgelig også tydeligt genkender den rare gamle mand på skægget og det røde tøj.

Julemanden fra Høng har gode ideer og påhit og kan sagtens inspirere selv en garvet festarrangør.

Somme tider har han endda én eller to nisser med sig.

jul_hoeng_03_012Julemanden synger gerne med børnene, også de "lidt ældre", ligesom han kan træde dansen om juletræet an.

Han taler selvfølgelig engelsk, som en "rigtig Santa Claus" og synger gerne med på de mest kendte engelske julesange.

Julemanden fra Høng har optrådt gentagne gange på Bakken og i "Julebyen Tønder". Han har oven i købet optrådt i Tivoli. Han har desuden optrådt i en lang række af byer - både på Sjælland, Fyn og Jylland.

I december 2005 lavede han bl. a. 2 ugentlige shows i Slagelse. Derudover har han optrådt for Scanlines, Post Danmark, Nycomed og mange, mange flere og har eksempelvis tegnet kontrakt med (Sony) Ericsson (mobiltelefon), for 4. år i træk
.

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63