Julemanden fra København Syd
musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

Julemanden Jørgen

jul_koebenhavn_syd
Julemanden Jørgen bor sammen med Nissemor Lene dybt inde i skoven i en gammel mølle.

Vi synes utroligt meget om at komme og besøge alle de artige børn i området omkring Roskilde, Frederikssund, Frederiksværk, Osted, Viby, Havdrup og det sydlige København.

Vi synes om at underholde børn og voksne i alle aldre med at synge, lege, trylle og  læse eventyr og hygge os med jer allesammen.

Om vi skal komme til en børnehave, en institution, en julefest i firmaet eller derhjemme, så kommer vi med glæde og skaber en hyggelig og uforglemmelig stund. Julemanden kan godt smutte hjemmefra mens Nissemor koger julegrød. Så kan han dele gaver ud og slippe for at gøre rent i møllen.

Som noget nyt i år, eftersom der er flere, der har spurgt om det, fåes nu også en mulighed for at få besøg af JULEMANDEN  allerede LILLEJULEAFTEN. Der er en del børn, som ikke holder JULEAFTEN med både MOR og FAR, og de kan nu altså også få besøg alligevel
.

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63