Julemanden fra Roskilde
musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

Julemand 73

jul_roskilde_010
Julemanden er en hyggelig og omgængelig mand, som forsøger at bibeholde troen på ham, ved at være ulasteligt klædt og ved altid at blive i rollen !

Julemanden er for børnene og julens skyld og skal derfor ikke være tryllekunstner eller gøgler.

Han skal snakke - lege og synge med børnene og forhåbentlig være med til at skabe et vedvarende ikon, om den gamle tradition.

Han er gerne med i planlægningsfasen for optræden i foreninger - butikscentre og andre arrangementer, hvor han indgår som et naturligt og uundværligt indslag.

Han tager gerne på privatbesøg.

Han er til at få "frem" hele året, hvis der er nogle der får en spændende og god ide.

Julemandens yndlingsbeskæftigelse er: historiefortælling - sanglege - uddeling af gaver - karameller og slikposer - synge og danse om juletræet, med børn i alle aldre - samt individuel kontakt med børnene, hvis de vil havde et ønske i "Julemandens Ønskebog". Dette er dog ikke nogen garanti for at ønsket går i opfyldelse, men chancerne er større når ønsket står i Julemandens Ønskebog.

Julemanden, har naturligvis meget travlt i julemånederne, så en tidlig kontakt/ planlægning, giver de færreste nej-er !!

Mange hyggelige julehilsener fra Julemand 73.

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63