Karl Oskar
musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

Webdesign
Gren|Grafisk

karloskar01Fnis- og latterkommunikation
Forestilling for børn fra 3-10 år

Kontakten mellem klovn og børn er direkte. Børnene råber, peger og griner. Klovnen lytter, svarer og falder på halen.

Lydniveauet kører helt op og ned igen. Klovnens ageren udstråler varme. Børnene svarer med fnis og latter. Publikum og klovns opmærksomhed på hinanden er total. Alt andet er glemt. Vi er her og nu i et rum fyldt af glæde.

Karl Oskar kan ikke snakke i en mikrofon, uden at han næsten kommer til at sluge den. Han kan ikke vinke, uden at tommelfingeren sætter sig fast i øjet. Og så har han en exceptionel evne til at tabe bukserne uden selv at opdage det.

Trods dette har han et ualmindeligt godt humør. Måske er det det, som gør at han helt tilfældigt kommer til at udføre de mest mærkværdige bedrifter. Uden selv at have planlagt eller forstået noget som helst.

Karl Oskar er mimekunstner og kropssprogsekvilibrist. Han har spillet mange succesforestillinger for døve børn. Han har også samarbejdet med Odense Symfoniorkester, Aalborg Symfoniorkester, Malmö Symfoniorkester og Norrköpings

Symfoniorkester og spillet mimede klovneforestillinger til deres musik. Men almindeligvis bruger han stemme og lyd og har spillet hundredvis af succesfulde forestillinger i Norden.

Forestillingens varighed: 40 min
Publikum: Børn fra 3-10 år eller familier

Jonglering - linedans - magi - mime - akrobatik - stunt - faldepåhalen - varme og glæde

karloskarlinedans01

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63