Kaya Brüel og Ole Kibsgaard Julekoncert
musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard Julekoncert

kaya_og_ole_foto_02010

Kaya Brüel har udgivet et hav af musik i alle genre.

youtube_020
 Se videojinglen på Youtube

Men er senest nok mest kendt for børne cd succesen ”Jeg fandt en sang på vejen” indeholdende sange komponeret af kaya’s oldefar Axel Brüel til Halfdan Rasmussens tekster. Deri blandt ”Rapanden Rasmus”. ”Jeg fandt en sang på vejen” og ”Med dannebrog på næsen”, som opfølgeren hedder, har samlet solgt over 30.000 eksemplarer, modtaget en Danish music award for bedste børneudgivelse, og betegnes allerede som en klassiker og ”must have” for en hver børnefamilie.

kaya_og_ole_01010Kaya og Ole Kibsgaard (Kaj og Andrea, Shubidua) udgav i 2010 ”Julen varer længe” med indspilninger af alle de klassiske julesange for børn og voksne. Ole har været med producent og arrangør på alle Kayas børne cd’er og faste guitarist i mange år. Kaya og Ole har de seneste år givet et utal af duo koncerter for både børn og voksne.

I December 2011 fyrer Kaya og Ole endnu engang op under jule kedlen og tager ud i julelandet for at underholde børn, nisser og godtfolk med en forrygende og råhyggelig julekoncert for hele familien. Kom og syng med på”Højt fra træets grønne top”, ”På loftet sidder Nissen” og alle de andre jule sange vi elsker og kender. Der bliver bjælder og skeer, sang og dans, nisseskæg og ballade når Kaya og Ole spiller op til jul.

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63