Linda Andrews
musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

LINDA ANDREWS

linda_andrews_010
Danmark har fået en ny diva, som i mange år frem vil bevæge os og synge sig ind i vores hjerter!!

Linda Andrews: Solo juleoptræden med pianist

Linda Andrews fantastiske stemme fylder rummet op med hyggelig julestemning når hun med sin pianist synger de traditionelle danske og internationale julesange, som vi alle sammen kender og som får én i rigtig julestemning!

Af velkendte numre kan der bl.a. nævnes: O´Holy night, Have Yourself A Merry Little Christmas, Silent Night, John Lennons: Happy Christmas og mange, mange andre fanta-stiske juleklassiskere som varmer op i den kolde tid!! Linda kommer også ud med en julesingle i slut november, som hun selvfølgelig også synger!!
Varighed: 1 x 30-40 min – evt. 2 x 20 min

En intim juleoplevelse med X-Factor vinderen 2009

Linda Andrews: Jule Gospel Koncert

Så skal julen synges ordentlig ind og hvilken bedre måde end at høre Lindas stor-slåede stemme fylde atmosfæren med velklingende julesange og så blive bakket op af et gospelkor!!   Der er garanti for julestemning når Linda sammen med det gospel-koret, synger alle de store juleklassikere som O´Come all ye faithful, Feliz Navi-dad, Happy New Year, O ´Holy Night, Happy Christmas (War is over) Det bliver et brag af en koncert for hele familien! Lindas julesingle som kommer i slut November, bli-ver selvfølgelig også fremført sammen med gospelkoret!
Udover gospelkoret, er der også et 4 mands orkester til at sætte fut i juleløjerne!
Varighed: 1 x 60 min / 2 x 30-45 min


En storslået koncert oplevelse hvor Linda i sit rette
es sammen med gospelkoret synger julen ind!

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63