Mek & The X-Mas Peks
musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

Webdesign
Gren|Grafisk

Det skete i de dage, at Mek Pek og hans nydannede julerockabilly orkester mødtes i studiet under den store Elvis stjerne i Graceland. Mek og rødderne havde egentlig bare sat hinanden i stævne for at indspille et par demoer, men tingende udviklede sig, og det ene hjul tog hurtigt det andet.

mekpek_x_mas_2005Mek & The X-mas Peks blev en realitet og pludselig var de i fuld gang med et stykke hårdt arbejde for Santa Elvis, så julepladen kunne blive færdig og komme ud og stå på landest pladehylder.

I henhold til historiebøgerne skulle det gerne i også i år blive jul, men ikke en hvilken som helst jul. Udover at være en jul i det nye årtusinde, bliver det også en rigtig rock’n’roll jul.

Takket være, Mek & The X-Mas Peks.

Som altid er Mek Pek en top-tunet, dygtig og underholdende entertainer. På forsædet i Mek & The X-Mas Peks styrer han slæden med sikker hånd så de seje julerockabilly følgesvende Allan Nagel, Jens Daugaard og Mika Vandborg kan koncentrere sig om det væsentlige, nemlig at sørge for at slæden får Maximum Reindeer Power!

Mek & The X-Mas Peks serverer en forrygende julepunch med dampende versioner af klassikere som Rocking Around The Christmas Tree, Run Run Rudolph, Santa Bring My Baby Back To Me, White Christmas, I saw Mommy Kissing Santa Claus, Last Christmas, mfl., for ikke at forglemme de helt nye til lejligheden komponerede kommende jule-evergreens: Rock’n’Roll Santa, Ding Dong og Rock’a’Billy X-mas.

14 gyngende, swingende og rockende julesange i nye indpakninger gjorde Mek & the X-mas Peks til intet mindre end årets juleplade år 2000. Ud over at kunne lytte og ikke mindst danse til Mek & The X-mas Peks på plade, bliver der også rig lejlighed til at opleve Mek & the X-mas Peks i levende live rundt omkring i landet.

I november og december vil Mek & The X-Mas Peks sørge for at sprede den helt rigtige julerockabilly stemning rundt om på landets forjulede spillesteder, firmaer, kulturhuse m.m.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63