musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

Webdesign
Gren|Grafisk

Mek Peks juleshow

MEK PEK & Habbasutternes Jul

habbasutternes-jul_02002

Så er Mek Pek igen klar med et nyt show i særklasse, denne gang et juleshow for børn og barnlige sjæle med hang til god børneunderholdning. Maria Bramsen og Elisabeth G Nielsen er denne gang inviteret med på juleturen rundt i landet, samt hans faste skøre band, Habbasutterne.

Repertoiret består af numre fra div. Åh Abe plader samt julepladen ”Nissekys og Stjernedrys”, blandet med skøre historier fra Mek Pek fantastiske barndom som 7 ½ årig.

Mek Pek har igennem de sidste par år opbygget et image som børnenes ven. Han er et sikkert navn, at have på programmet, hvis man skal bruge noget "seriøst" og god børneunderholdning. Mek Pek præsenterer et show med energi og oprigtig glæde ved at underholde børnene.

Året 2001 var året hvor Mek Pek udsendte sin helt egen børneplade som kom til at hedde Mek Pek & Habbasutterne, en plade folk har ventet længe på, og som pt. har solgt i mere end 15.000 eksemplar.

Grunden til Åh Abe Show er en så stor succes, er at Mek Pek og hans ”aber” forstår at involvere børnene i showet, som er et musikalsk show for børn i alle aldre, og som fortrinsvist er bygget op over sangene fra de kendte børneplader.

Mek, Maria og Elisabeth, bliver bakket op af 6 skøre, men erfarende musikere, der også kunne ses på Muskelsvindsfondens Åh Abe koncerter.

stars003

With special gueststars

habasutterneelisabeth01 habasutternemaria01
stars003

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63