Musikalsk workshop for børn - gabriella
musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

Webdesign
Gren|Grafisk

Musikalsk workshop for de 3-6 årige
Gabriella Meinert Medici

gabriella_020

Musik kan fortælle historier – også  helt uden, at der er ord til. Musikken til Dyrenes Karneval af Camille Saint-Saëns er et tydeligt eksempel på dette, idet den er bygget op af korte musikstykker, der hvert beskriver et dyr.

I denne workshop vil børnene høre musik fra Dyrenes Karneval og gætte hvilke dyr, den pågældende musik beskriver.  Vi vil tale om musikken og hvad det er, der får den til at lyde som de forskellige dyr.

Herefter vil vi sammen danse med kænguruer, trampe som elefanter, svømme med fisk og meget andet sjovt til den legende musik.
Alt sammen selvfølgelig i en afslappet og hyggelig stemning, hvor der er plads til alle.

Et hold bør være på max 15 børn – men jeg laver gerne flere workshops i træk. For at børnene får det bedste ud af workshoppen, er det en fordel, hvis de er aldersinddelt i grupper på de 3-4 årige og de 5-6 årige. 

Jeg kommer med alle rekvisitterne. Det eneste I skal, er at have et stykke gulv, vi kan være på (med plads til, at alle kan ligge ned) og en cd-afspiller.

Denne musikalske workshop blander sanseoplevelser på en ny måde, hvor kreativitet, samarbejde og leg går hånd i hånd. Samtidigt vil børnene få mulighed for at opleve klassisk musik, der er sjov og let at lytte til.

Varighed: ca. 45 min. 

gabriella_02_020

Hvem er jeg?
Mit navn er Gabriella Meinert-Medici. Jeg er født i 1972 og jeg er Cand. Mag. i Musik fra Københavns Universitet.
Jeg har i mange år arbejdet med børn i forskellige aldre og elsker at være en del af det univers, som de skaber. En af mine mærkesager er, at børnene får lov til at lege og bevæge sig i en verden fuld af musik, sjov og fantasi. Jeg har udviklet denne workshop i forbindelse med, at jeg ledte efter musikalske aktiviteter til min egen datter og jeg mener, at den udfylder et hul i de mange tilbud.
Jeg vil i den nærmeste fremtid udvikle flere musikalske workshops med den klassiske musik, leg og bevægelse i centrum og der vil således senere være mulighed for at bestille en række af workshops i forlængelse af hinanden.
Udover disse workshop, arbejder jeg med kultur fra Indonesien. Jeg udgiver en børnebog herom i 2012.

“Det var en stor glæde for børnehavebørnene at deltage i Gabriella Meinert-Medicis inspirerende og brillante musikalske workshop (...). Børnene kunne godt lide den klassiske musik og de nød i den grad at skulle danse som de forskellige dyr (...). Jeg vil iøvrigt gerne fremhæve den glimrende dialog, som Gabriella havde med samtlige børn igennem hele workshoppen”.

Jytte E. Pedersen, Pædagog i Skattekisten, Hellerup.

 

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63