NisseLine
musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

Webdesign
Gren|Grafisk

Julesjov med NisseLine

nisseline_010Julemanden kan ikke komme til juletræsfesten i år!? Der er alt for meget arbejde på Grønland, men heldigvis har han sendt sin betroede legetøjsmager NisseLine, som vil forklare børnene sagens tilstand! NisseLine er ikke særligt imponeret over de voksnes julehumør og hun kan slet ikke lade være med at få børnene til at hjælpe med at få de store i julestemning.

JuleSjov varer ca. 25 min, og derefter deler NisseLine gerne gaver og godteposer ud.

NisseLine inkorporerer gerne specielle sange eller ønsker i sit JuleSjov.

Efter aftale kan JuleSjov også laves med KlaverGorm eller jeres egen musiker.

Bag nissehuen gemmer sig skuespilleren Dorte Rømer. Dorte har igennem flere år beskæftiget sig med børneteater bl.a. sammen med Teaterværkstedet og Hvidovre Teater. Hendes nissekarriere begyndte i 1980 som mini-nisse med Cirkus Arena. Hun har siden nisset hver jul med både Cirkus Benneweis og Cirkus Krone.

Dorte Rømer var kalendernisse i Hundige Storcenter i 2001 med hånddukker og dagens små aktiviteter. 2002 og 2003 bød bl.a på kalendernisserier i City 2, City Vest, for børnehavebørn i kirker og til juletræsfester.

nisseline_duo_08
Hvorfor NisseLine?

Dorte Rømer forklarer selv at forældre efterhånden har vældig svært ved at forklare alle de julemænd der figurerer, og at hun i modsætning til sine mandlige julemandskolleger ikke oplever at børnene bliver bange når de ser hende.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63