Palle Pirat Juleshow
musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

Webdesign
Gren|Grafisk

Nyt juleshow fra Palle Pirat 2012!

Palle Pirat juleshow
”Juleskæg og nissesjov”

pallepiratjuleshow_plakat_2012_010
Masser af musik, sang, sjov og finurligheder med de to frontfigurer i Palle Pirat, Kaptajn Klap og Lisbet Syngesild. Årets festlige og flotte familieshow

I den nye forestilling er de to pirater taget til Grønland for at besøge julemanden. Herefter rejser de i forvejen på en mission for at sprede glæde, sang og humør, så alt er klar, når julemanden kommer d. 24. Undervejs leder Kaptajn Klap og Lisbet Syngenisse efter den gode julestemning og den store sangskat. Kaptajn Klap skal dog først finde ud af, hvordan en god stemning ser ud, mens Syngenisse tænker over, hvad en sangskat er?

Samtidig har de to fået den ide, at de vil overraske julemanden med en julegave. Men hvilke ønsker har en julemand? Ku’ det være en motorcykel? En mobil eller et trimmet juleskæg? Mulighederne er mange. Vil missionen lykkes?

Mellem alle løjer og finurligheder bliver der sunget sange om “ Endelig blev det jul”, “Jeg vil ha’ de julegaver nu”, “Julemandens kværn” og en masse andre Palle Pirat julesange.”

En ny sjov og festlig musikforestilling for hele familien.

Det nye show er (som altid fra Palle Pirat) en blanding af sang og musik, med dialog, historier, sjov, skæg og aktivitet for publikum. Sangene i forestillingen stammer fra Palle Pirats store “julekatalog” (bl.a. fra jule-CD’en ”Jul med Palle Pirat”) og børnene bliver i stor grad inddraget. Børnene skal bl.a. lære julemandens dansevise med navnet “Julspor, julmand og julenissesjov”.

”Juleskæg og nissesjov” er et familieshow, der fanger både lillebror og storesøster. Masser af god musik – masser af julebjælder, skøre indfald og sjove rekvisitter. Publikum vil bl.a. møde en hest, en motorcykel og en papegøje og selvfølgelig en masse julepynt og juleglæde, så ingen kan undgå at komme i julehumør.

TIDLIGERE ÅRS JULESHOW
Kaptajn Klap og Lisbet Syngesild har de sidste 3 år turneret med juleshowet “Jul med Palle Pirat”. Forestillingen er blevet vist til utallige firmafester, juletræsfester, biblioteker, kulturhuse, centre og børnehaver.

SAGT OM PALLE PIRAT JULESHOW:
Topdanmark, Borupvang 4, Indkøber Mette Bang:
”Efter at have haft besøg af Palle Pirat juleshow til hele 4 arrangementer kan jeg varmt anbefale showet. Kaptajn Klap og Lisbet Syngesild har en evne til at fastholde børn i alle aldre. Børnene bliver inddraget i sangene og i historien der foregår på scenen, og musikken er god og medrivende. En meget positiv oplevelse for børn og deres forældre.”

Harboe Bryggeri A/S Kongelig Hofleverandør Skælskør, Vibeke O. Rasmussen:
“Vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag med et fantastisk Palle Pirat juleshow, som vores mange børn nød til fulde. Veloplagte og engagerede skuespillere- herligt at opleve. Et godt show, som vi er fuldt tilfredse med at have booket.”

Ambu A/S Ballerup:
"Palle Pirat Juleshow var et kæmpehit."Medvirkende:
Kaptajn Klap (gt. voc): Ulla Rasmussen
Lisbet Syngenisse (voc) Lisbet Frisenette
Paparotti: Papegøje
Irene Hest
Tekst, musik, instruktion og manuskript: Ulla Rasmussen
Musikproducer og medkomponist: Nils Harbo
Konsulent:Niels Jørgensen
Rekvisitter:Bruno Macdonald og Ulla Rasmussen
Fotograf:Morten Holtum

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63