Poul Erik Panduro
musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

Webdesign
Gren|Grafisk

pandurojulfotoweb010Jeg spiller hvert år til 40-50 fester for børn og unge. Jeg spiller for skoler, foreninger og skolefritidsordninger, til skolefester, høstfester, julefester osv. De mindste børn danser og leger til sange og musik som vi alle kender, og som selv far og mor kan være med til: "Bro, bro, brille", "Boogie-Woogie", "Ritch- Ratch", "Tyv, ja, tyv"og mange flere. Der er konkurrencer i Limborock, ballondans og meget mere, og først og fremmest er der stemning og fart over feltet! Pauser bruger jeg stort set ikke, i stedet får børnene lidt diskotek-musik, så vi holder dansen oppe i omdrejninger.

Så er der fest og højt humør med Cartoons, Aqua, Rock'nRoll, Creamy eller Absolute Music og alt, hvad der ellers er populært lige nu, og vi bliver ved til ikke et barn er tørt!

pandurojulboernweb2003Til de lidt større hentes en større del af musikken fra CD, så de får lige netop den musik, de holder af. Diskoteksstemningen er der fra start, når lyset i salen slukkes og lysshowet tager over. Børnene er velkomne til at tage deres egne CD'er med, og så prøver jeg at lave et passende mix, så flest muligt har det sjovt.

Jeg sorterer lidt i de medbragte CD'er, for det er ikke sikkert, at et ønske på musik med Korn eller Metallica dækker de flestes smag, og dét, det gælder om, er at:

så mange som muligt har det så sjovt som muligt!

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63