Tante Andante Band
musikformidlingknap01
Index
For børn
Musik Dans
Klovne Gøgl
Tryllekunst
Juleaktivitet

Webdesign
Gren|Grafisk

TANTE ANDANTE BAND
Musikalsk børneunderholdning

tante-andante-20x12

Tante Andante Band er et skrupskørt orkester som spiller kvalitetsmusik for børn og familier i lange baner. Det er med jazz, beat og latin-rytmer de topprofesionelle konservatoriekræfter formidler sang, musik og glæde lige ind i børnenes innovative og grænseoverskridende verden.

Tante Andante Band blev stiftet af den originale "Tante Andante" nemlig Benedicte Riis som for mange år siden skabte ideen om et børneunivers med Halfdan Rasmussens skøre figurer og fantasifulde poesi som grundlag. Siden har bandet med Askefis, Charles, Charlotte, Rabalder-Helge og sommetider også Bolsjedyret og Kvinkelinkefuglen, Mester Jakob og Mariehønen Evigglad haft succes i det meste af verden. Tante Andante Band har spillet koncerter og lavet børneprojekter i Skandinavien, USA, Tyskland, Bulgarien, Ungarn, Sydafrika og Brasilien.

Når Tante Andante Band går på scenen er der altid spændende sange, historier og masser af medleven, aktivitet og bevægelse på programmet. Gennem årene har de bedste danske rytmiske musikere været med på scenen, samt i Tante Andantes Huse, hvoraf Tante Andantes Hus i Lemvig for tiden har stor succes.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at opgive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63