Alex Nyborg Madsen
musikformidlingknap01
Index
Foredrag

Alex Nyborg Madsen

alex_nyborg_madsen_056002

Alex Nyborg Madsen er af nogen blevet kaldt for 90'ernes Steen Hegeler. Han er bl.a. kendt fra Danmarks Radios programmer Erotica og Maskinen, samt i sit virke som sanger i Led Zeppelin Jam og The Savage Affair.

"Sex er al for sjovt til ikke at tage det alvorligt", siger Alex Nyborg Madsen i sit spændende, vedkommende og samtidig underholdende talk-show.

Uanset om du befinder dig lige før din seksuelle debut, og måske er på vej ind i et fast forhold, eller du forlængst har haft din debut, er Alex Nyborg Madsen's talkshow en god og positiv oplevelse.

Talk-showet er ikke en opskrift på det perfekte sexliv, men en inspiration til at gøre op med fordomme og misforståelser. Og måske forsøge at komme egne problemer til livs. Eller simpelthen bare inspirationskilde til et i forvejen godt sexliv.

Tænd lyset! er også et meget personligt talk-show, hvor Alex Nyborg Madsen vil gribe til eksempler fra sit eget liv, såvel gode som dårlige, for på en humoristisk og uhøjtidelig måde, at belyse nogle af de almindeligste frustrationer og misforståelser i seksualiteten.

Talk-showet bygger selvfølgelig på Alex Nyborg Madsens personlige erfaringer, men også på erfaringer indhentet gennem hans 4 år som vært og redaktør på radioprogrammet Erotica. Samt på de, ikke helt uvæsentlige erfaringer, der er hentet i hans mangeårige egenskab af rocksanger. Hvilket har været medvirkende til at gøre ham til tusindvis af danske unges fortrolige og forstående ven.

Tænd lyset fordi:
"Seksualiteten er en del af os, som vi ikke kan sætte af. Ligesom nissen flytter seksualiteten med".

"Skyldfølelse omkring sex og onani kan forkvakle vores liv".

"Den første seksuelle erfaring ikke nødvendigvis behøver at være på bagsædet af en folkevogn".

"Pornografi ikke kun har dårlige sider".

Og hold det tændt fordi:
"Frisind og åbenhed ikke er det samme som moralsk forfald".
"Sex er bedst i gensidig åbenhed".
"Sex er al for sjovt til ikke at tage det alvorligt".

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63