Beatles 63
musikformidlingknap01
Index
Foredrag

THE BEATLES '63
- Please Please Me, With The Beatles og de første singleudgivelser.

beatles_63_085

Beat The Meetles tilbyder fra 2013, clinic-/koncertkonceptet "The Beatles '63" i samarbejde med Per Wium & Søren Koch. I 2013 er det 50 år siden The Beatles udsendte deres første to LP'er "Please Please Me" og "With The Beatles", samt de banebrydende singler "She Loves You" og "I Want To Hold Your Hand". Per Wium & Søren Koch går i foredragsdelen bag om The Beatles' produktion i netop 1963 og ser nærmere på sangskrivningen, indspilning og spillestil og belyser hvorfor The Beatles lød som de gjorde ved gennembruddet i 1963. Per Wium og Søren Kochs musikerbaggrund gør det muligt at krydre denne afdeling med masser af praktiske eksempler. Den efterfølgende afdeling hvor Beat The Meetles spiller eksempler fra The Beatles 1963 repetoire, afrunder konceptet og gør dette til en unik mulighed for at dykke ned i alle facetter af The Beatles' tidlige karriere.


De tre parter i koncepter behøver vel ingen nærmere præsentation, men alligevel:
 
Per Wium har været musiker i en række danske rockbands. Han har været studievært – og senere chef – i DR’s musikafdeling. Her har han beskæftiget sig med klassisk musik, jazz, verdensmusik, pop og rock.I dag holder han foredrag om The Beatles og deres musik. Per Wium er involveret i en lang række aktiviteter omkring The Beatles – både i ind- og udland.Desuden er Per Wium ’bandcoach’, ordstyrer ved konferencer og med i ledelsen af polennu.dk sitet.
Søren Koch er aktiv musiker (Tim Christensen & The Damn Crystals, Michael Falch & Boat Man Love, m. fl.). Er med et livslangt forhold til The Beatles og med 18 års erfaring med sit eget Beatles tribute band, Beat The Meetles, en af de få der har erfaring med både at decifrere Beatles musik og selv udføre den. Over 500 koncerter med Beat The Meetles og mere end 200 med skolekoncertkonceptet Beatlemania er det blevet til. Endvidere har han beskæftiget sig meget med dansk rockens historie og er med sin omfattende viden om dansk rocks tidligste år en flittigt benyttet konsulent og skribent på dette område.

Beat The Meetles har gjort sig bemærket som et af Skandinaviens bedste Beatles-tribute-bands og har spillet et hav af koncerter i ind- og udland siden starten i 1994. Er det eneste danske Beatles-band hvor rollefordelingen instrumentalt og vokalt er identisk med The Beatles'. Udover at fremtå som et særdeles velspillende (og syngende) Beatles-band er der også hos Beat The Meetles taget hånd om den visuelle side og bandet præsenteres i en scenografi der er udsævanlig tro mod The Beatles' egen fremtræden i første halvdel af bandets karriere. Der bliver lagt meget vægt på at materialet bliver fremført på de rigtige Beatles-instrumenter og udstyr, hvilket i høj grad også er med til at få bandet til at lyde utrolig tæt på forbillederne. Bandet som bogstaveligt talt består af fire Beatles-entusiaster eller -nørder (i ordets positiveste forstand) er netop i sit es når der som her er mulighed for at dykke ned i specifikt emne vedr. The Fab Four.

Bookes som duo/trio/kvintet

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63