Bubber
musikformidlingknap01
Index
Foredrag

bubber-20x16

Bubber er kendt af alle, og i mange år var han børnenes ven. De senere år er Bubber langsomt 'vokset med opgaverne'. Først var Bubber vært på 'Scenen er din, et familieprogram, og senere så vi Bubber sammen med B.S. Christiansen i mere hardcore programmer. Vi kender også Bubber fra TV2's programserie 'Danmark ifølge Bubber', hvor han drager rundt i landet og undersøger danskernes forskellige levevis.
Bubber tager ofte ud som foredragsholder, ordstyrer og konferencier, og han er altid et godt valg og en sikker succes.

Lige nu er Bubber aktuel med foredraget

Positivitet og livsglæde
Få det bedste ud af livet… du vælger selv. Et åbent og ærligt foredrag, og en peptalk i at bevare sindet åbent og holde fast i evnen til at glædes over både store og små ting i hverdagen. Udstråler vi en positivitet, kan det ikke undgå at smitte af på hele vores liv – både i det private og arbejdslivet. Udfordringerne på vores vej er med til at vise nye veje og lukke op for spændende muligheder, når vi møder verden og andre mennesker åbent og fordomsfrit.

Bubber er om nogen i dette land kendt for sin enestående evne til at turde være nysgerrig, gå nye veje og overskride sine grænser. I dette foredrag fortæller han, hvad der giver ham modet til at turde vælge udfordringerne, og hvordan vi alle kan arbejde bevidst på at holde fast i positivitet og livsglæde. Om at turde være et ordentligt menneske!

 

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63