Buzu's Drumpower
musikformidlingknap01
buzudrum001 buzudrum002
Index
Foredrag

Musik, sang og dans fra Ghana

Oplev Buzu’s drumpower på fuld tryk. Vi kommer 2, 3 eller 4 personer og pisker den helt hotte, svedige og sindsoprivende stemning i vejret.
Her leveres ægte afrikansk trommeenergi og trommemagi.
Vi spiller musik med rod i Ghana på akustiske instrumenter.

1. „ROOTS“

- Et aktivt kultur -og musikforedrag.

Musikforedraget giver forståelse for den afrikanske musiks oprindelige form, og hvordan den er baggrund for den moderne rytmiske musik, vi hører i radioen hver dag. Hvorfor har fx. Safri Duo så stor succes? Foredraget vil aktivt og inddragende demonstrere hvordan trommer påvirker vores indre „rødder“, og at musik og bevægelse virker som universelle kommunikationsmidler uanset om mon er vokset op i Afrika eller Danmark.

2. „DRUM ‘n DANCE“

Vi vil sammen sætte gang i sang, dans og trommer. Vi skal mærke den kraft, der er i trommernes ‘spektakel’. Vi skal mærke hvad den kraft gør ved vores egen og vores fælles energi.
Gennem forskellige øvelser lægger vi focus på rytme / koordinering / samarbejde. Vi skal lave lyde på og med vores egen krop, og vi skal spille på forskellige instrumenter.
Deltagerne skal forholde sig aktivt og gennem sang og dans opleve afrikanske rytmer, musik og livsglæde på egen krop.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63