Erik Clausen
musikformidlingknap01
Index
Foredrag

Erik Clausen
Stand Up for viderekomne…

erik_clausen_2012
Der er tændes for de kulørte lamper, når gøgleren Erik Clausen gæsteoptræder med talkshowet for viderekomne: ”Fra den ene hjernehalvdel til den anden”.

Et par timer for fuld udblæsning med synkoperende retorik, synspunkter samlet op fra udkantskulturen og fra Clausens ukontrollable underbevidsthed og hans stærkt nedtonede fornuft, garanteret total fri for konsensus.

Anbefales af:  Efterlønnere uden grænser - Ægtepar fra den lange bane - Enlige med gyldigt pas - Intellektuelle med manuelt arbejde - Ønskebørn med café latte abstinenser - Omvandrende sparepærer med høj pande - og Røde lejesvende som ser ”Vild med dans” i smug…

Alle bydes velkommen til at høre på Clausen, der er født med fødderne opad & som vender tingene på hovedet ud fra den erfaring, at det er de normale, der er de virkelige gale.

Velkommen til et akademisk foredrag med humoristiske bivirkninger, aktuelle og lokale emner vender Clausen gerne – og meget gerne fra en vinkel I slet ikke er forberedt på.

Clausen er stadig på fri fod.

Men hvem er Erik Clausen?
Erik Clausen er en mand med en god historie. Eller rettere mange gode historier. Han voksede op på stenbroen i efterkrigstidens København, som en del af det dårlige selskab, hvor han måtte fægte sig frem gennem verden før han fandt sin plads i livet..!

Clausens historie er ikke alene en personlig udviklingshistorie om en gavtyv fra Sydhavnen, der blev kunstner & går til filmen.

Det er også en langt større historie med perspektiv og udsyn – om hele den danske arbejderklasse & dens drømme og længsler. Den historie folder Clausen ud, som en både stærk og levende fortæller. Clausen er ikke bange for at gå til den & dele ud af makronerne.

I Erik Clausens selskab keder du dig aldrig uanset hvem du er & hvor du kommer fra.

Alle er velkomne i Clausens univers.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63