Esben Langkniv & Tom B.
musikformidlingknap01
Index
Foredrag

Esben Langkniv & Tom B.
”Den dag øllet blev til”
esben-langkniv-og-tom-020
 
Esben Langkniv er sangskriver og historiefortæller. Gennem de seneste 15 år har han udsendt 6 cd’er og har rejst landet rundt med sine sange og fortællinger. Han er dybt forankret i den danske historie og kultur, og han præsenterer altid sine sange og fortællinger med stor indlevelse, alvor og et varmt smil. Det har gjort ham populær, og hans seneste cd Hat & Briller fra 2013 har været placeret på diverse danske hitlister.
Som opfølger til ”Hat & Briller” udsendte Esben Langkniv i foråret 2014 en ny single med titlen:  ”Den dag øllet blev til”

youtube_logo02

Se video med Esben og Tom:
https://www.youtube.com/watch?v=J9iohuiW1Ws
SE OGSÅ VIDEOEN:
https://www.youtube.com/watch?v=zEJS39J8Fyg

Esben Langkniv har fundet den perfekte legekammerat i musikeren Tom Bilde. Tom Bilde har været bassist i Lilholt Band i mange år. Derudover er han lidt af en musikalsk troldmand, som har gjort ham til en meget benyttet teater musiker. Han har bl.a. medvirket i Nick Cave og Leonard Cohen forestillingerne i både København og Århus.
De to vil skabe en både underholdende og musikalsk aften, som vil passe perfekt sammen med en ølsmagning, f.eks. i samarbejde med det lokale bryghus, den lokale afdeling af Danske Ølentusiaster eller den lokale gourmet ølforhandler eller importør. Ved forudbestilling i god tid, kan der også bestilles en smagsprøve på en af Esben Langknivs egne special bryg eller/og fra bryggeriet Wintercoat.

Pris:
Jylland, Fyn : 7.000 kr.
Sjælland:      8.000 kr.
+ evt. 1 fustage øl (19 liter) 750 kr (Wintercoat Brewery)

 

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63