Hanna Ragnarsdottir
musikformidlingknap01
Index
Foredrag

Island i ord, toner og billeder   - Danske og nordiske sange
Vi giver i ord toner og billeder et lille indblik i mit dejlige hjemland Island. Denne isolerede ø ude i Atlanten med de kun ca. 290 tusind indbyggere. Vi viser dias billeder og fortæller om de steder vi ser, fortæller om den storslåede natur som både kan være barsk og blid, historien og kulturen. Om de stolte, seje og stædige mennesker, de stærke familiebånd og sproget som de værner meget om, og livet før og nu i det meget moderne Island, som alligevel har så meget mystik over sig. - Søren Lindgren Christensen vil tage udgangspunkt i sin egen oplevelse, og fra de mange indtryk som han fik dengang han var med mig på turne i Island efteråret 1997.

hannaragnerforedrag0801Vi spiller og synger gamle islandske digte til egne melodier, og fortæller lidt om dem, og vi synger kendte danske viser og andre sange fra den nordiske sangskat.

Hanna Ragnarsdottir har over 20 års erfaring som sangskriver og udøvende visesanger i Danmark,  Har turneret og optrådt i Island, Norge, Sverige, Finland og Tyskland, og medvirket mange gange i forskellige lokal-TV udsendelser, lokal Radio programmer i hele landet og DR. 
Hanna har 5 CD udgivelser bag sig og en på vej, og har desuden medvirket på mange andre CD er.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63