Karsten Holm - Elvis
musikformidlingknap01
Index
Foredrag

Historien om Elvis Presley

Karsten Holm synger Elvis' sange og fortæller noget af historien

karsten_holm_elvis_06Elvis Presley er i den brede offentlighed mest kendt for rock n'roll og de, på hans tid, vovede hoftesving. Men Elvis var ikke kun til pop og Rock´n Roll, han var også et troende menneske og havde en særlig passion for gospelsange, som han sang ofte og gerne med stor indlevelse og nærvær. Sangene er blot ikke blandt de mest kendte.

Ved en særlig anledning blev Karsten i sommeren 2007 bedt om at synge et par af Elvis' gospelsange i en kirke, og det vakte så stor begejstring blandt publikum, at det gav ideen til et decideret koncertprogram omkring Elvis' musik.

Koncerten er en afvekslende rejse mellem de store sjælere og de swingende uptempo-sange. Vi skal høre "Love me tender" , men også nogle af de mindre kendte.


Eksempler fra repertoiret:
Can´t help falling in love
In the ghetto
Joshua fit the battle
I John
Always on my mind

Karsten Holm synger til medbragt backingmusik" med fantastisk flot lyd - og så swinger det bare!

Udpluk af anmeldelse fra www.pilgrimsvandringen.dk:
"Turen fortsatte til Storring, hvor Elisabeth Thorsen stod klar med en kort præsentation af den prægtige kirke. Herefter kom "Elvis" på podiet med gospelsange, som fik nakkehårene til at rejse sig på de fleste. Karsten Holm gjorde det helt enestående flot og høstede stort bifald fra forsamlingen"

Sognepræst ved Helligåndskirken i Århus, Henrik Oest udtaler:
Søndag den 9. december 2007 var der i Helligåndskirken, Århus fest for de mange frivillige i kirkens arbejde. I Helligåndskirkens smukke kirkerum gav Karsten Holm en håndfuld af Elvis-sange heriblandt flere gospelsange. De mange tilhørere udtrykte stor begejstring for Karsten Holms måde at fremføre Elvis' kendte sange på. Karsten fremfører sangene i Elvis' ånd og med en klar indføling og fornemmelse for den måde som Elvis sang på. Minikoncerten vakte stor glæde og kan bestemt anbefales til alle.

En livslang passion for Elvis Presley fik Karsten til i 2003 at tilrettelægge et hyldestshow for "The King". Det har han siden optrådt med over hele landet. Nu føjes endnu et aspekt til af den dygtige Elvis-fortolker.

Karsten Holm mestrer også mange andre genrer. Det vil man kunne høre i koncertens anden afdeling, hvor der vil være viser, operette, musical og ikke mindst en "Syng-med"-afdeling til sidst.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63