Karsten Holm Historien om Kim Larsen
musikformidlingknap01
Index
Foredrag

Historien om Kim Larsen
karsteen_holm_kim-larsen
Karsten Holm synger Larsens sange og fortæller noget af historien

karsten_holm_med_mike_06
Danmarks nationalskjald, Den store gavflab, eller bare Kim Larsen, - født Kim Melius Flyvholm Larsen, d. 23 oktober 1945. Pensionisttilværelsen venter lige om hjørnet - hvad han dog næppe har planer om. Kim Larsen fik sit gennembrud i 1969 med gruppen Gasolin, og siden slutningen af 70'erne har han været Danmarks førende og bedst sælgende sanger og komponist.

Da han startede i begyndelsen af 70´erne var han én af de kunstnere, som man enten ikke kunne fordrage eller elskede. Alt dette er ændret i dag. Alle elsker Kim Larsen - ung som gammel.

Derfor er tiden også moden til at lave et sangforedrag, der hylder ham.

Karsten Holm har sunget Kim Larsens sange i mange år, og det var ikke svært at sammensætte materialet til dette sangforedrag, og så har han altid haft visse fortrin for af gi' den som Kim Larsen, nemlig flaben/munden. Og Karsten kan ramme tonen, så man kommer i tvivl om det er Larsen selv.

Ud over sangene og musikken vil Karsten Holm også fortælle historien om Kim. Vi skal have de gode sange fra "Langebro", "Maria" til nyere, så som: "Dengang da jeg var lille". Udover at synge sine egne sange har Kim Larsen også gennem hele karrieren fortolket andres sange, f.eks. med "Sange fra glemmebogen" som vi også skal høre et par stykker af. Når Kim Larsen fortolker en sang, lyder det altid som han selv havde skrevet den.

Eksempler fra repertoiret:
Langebro
Masser af succes
Dengang da jeg var lille
Papirsklip
Om 100 år
De 5 årstider
Den første gang jeg så dig
Karsten Holm underholder ca. 45 min. med "Historien om Kim Larsen", hvorefter der bliver en pause. Efter pausen giver Karsten Holm smagsprøver på sit øvrige repertoire, som omfatter bl.a. operette, viser, Elvis og Frank Sinatra. Der vil også blive rig lejlighed til at få rørt stemmebåndene med lidt fællessang.

Karsten Holm har to andre sangforedrag, som kan købes hos Karsten Holm, men også hos bl.a. FOF, FO, LOF, AOF, Være-Vide-Virke.
Sange der vækker minder"
Historien om Elvis Presley"

Arrangementet egner sig fortrinligt til sognegårde, foredragsforeninger og lignende.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63