Kim og Caminoen
musikformidlingknap01
Index
Foredrag

”Kim & Caminoen”
  kim-sagild-20x11-01

youtube_logo04

Hør Kim Sagild på Youtube
Kim & Caminoen

Efter et langt liv som musiker, komponist, producer og projektmager blev det at gå Caminoen, den store passion. Siden 2003 har Kim hvert forår pakket rygsæk og stave. Rejsen er gået til Spanien og Caminoen - Europas ældste pilgrimsrute - hvor endemålet er den store katedral i Santiago de Compostela.

På de lange ture blev en række sange født, som blev udsendt på et album i efteråret 2013. Albummets titel er ”GÅ”, og er hans debutalbum - en hyldest til Caminoen og til det at gå.

Søren Kierkegaard: ”Jeg har gået mig mine bedste tanker til, og jeg kender ingen tanke så tung, at man jo ikke kan gå fra den”.

En aften med Kim Sagild er en rejse med beretninger om og billeder fra Caminoen tilsat de sange, der er skabt på vejen til “verdens ende”.

Bands og solister som KS har spillet/arbejdet med og/eller produceret:
Buki - Yamaz, Sanne Salomonsen, Trille, Per Oluf Engqvist, Kasper Winding, Bo Stief, Palle Mikkelborg, Jean Voigt, Jytte Abildstrøm, DR Bigband, Peter Martins, Thomas Winding, Tass, Nanna, Søs Fenger, Poul Borum, Thomas Helmig, Dieters Lieder, Lill Lindfors, Nikolaj Steen, Mona Larsen, Moonjam, Halfdan E, Lone Kellermann, Pete Seeger, Arlo Guthrie, Poul Dissing, Maria Lucia Rosenberg, Paprika Steen, Thera Hoeijmans, Erling Erlang og Trio, og mange andre.

kim-sagild-20x10


Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63