musikformidlingknap01
Index
Foredrag
KLaus Strand-Holm

En Grand Tour i populærmusikkens manege

klaus_strandholm_03_012
Klaus Strand-Holm – kendt som orkesterleder, komponist, tekstforfatter, arrangør og producer – tager deltagerne med på en rejse gennem mere end 40 år i populærmusikkens verden.
Krydret med humoristiske inside stories fra indspilnings-studierne og sjove backstage episoder fra koncerter i ind- og udland gi’r han et spændende og lærerigt review omkring den musik, der har været medskaber af vores nuværende kultur.

klaus_strandholm_02_0608Klaus har sin trofaste følgesvend – guitaren – med, for, som han så rigtigt siger: “Man kan aldrig komme i dybden ved kun at snakke om musik”.

En fornøjelig og lærerig time i selskab med en af branchens legender.

Teambuilding

Stjerner - i et par timer
…under ledelse af orkesterleder, komponist, tekstforfatter, arrangør og producer: Klaus Strand-Holm

klaus_strandholm_01_012
Mange har undret sig over, hvordan han gør det – men alle har indtil nu smilet helt op til ørerne, når de har sunget flerstemmigt i kor, inden der er gået en time efter, at Klaus har taget fat.

Han skaber lynhurtigt stemning og teamspirit med kendte gospelsange og populære toner, når han på veloplagt og humørfyldt vis arbejder med gruppen.

Det, der blandt andet gør oplevelsen speciel for deltagerne, er, at han henvender sig til gruppen i samme tone, som han succesfuldt har brugt gennem sin lange karriere på den professionelle arena.

Absolut en lærerig seance, der virkelig viser, hvad en gruppe kan udrette, når der samarbejdes målrettet.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63