Ledelse Der Swinger
musikformidlingknap01
ledelsedersvingervagn001 ledelsedersvingerpoul001
Index
Foredrag

“Synger” virksomheden, så det kan høres ?

Hvem er virksomhedens “publikum” og hvad vil publikum have ?

Virksomhedens “partitur” - hvem skriver det, hvem fortolker det og hvordan ?

Fremtidens “dirigent” - hvem skal „dirigere“ hvad, hvorfor og hvordan ?

Hvilke “scener” optræder virksomheden på ? Det lokale forsamlingshus, Det Kgl. Teater eller Broadway ?

Det er nogle af de spørgsmål Henningsen & Jørgensen stiller med deres Ledelse der swinger - et nyt, dynamisk og anderledes ledelseskoncept. Det baserer sig på fiktionen om virksomheden som et kor eller et orkester. Et kor/orkester med partitur, en dirigent, forskellige stemmegrupper, en scene, et publikum. Det er de billeder, deltagerne skal have ind på nethinden. Og som gør det lettere, morsommere og mere meningsfyldt at tale om og løse de daglige udfordringer i virksomheder - det at lede medarbejdere, det at samarbejde, det at gøre indtryk på kunder og andre samarbejdspartnere.

Konceptet henvender sig til virksomheder, der sætter fokus på ledelse, samarbejde og fælles visioner, mål og strategier. Virksomheder, der vil forbedre samarbejdet mellem virksomhedens forskellige afdelinger, der vil øge organisationens kunde- og markedsorientering, der vil en mere dybtgående dialog mellem virksomhedens forskellige aktører med fokus på nytænkning, risikovillighed, kreativitet, og som værdsætter humør og engagement.

Programmet appellerer både til følelse og intellekt. Det er morsomt og meget meningsfyldt. Jørgensen swinger taktstokken og arbejder med grupper fra 10 - 1300 eller flere mennesker, der behandles som et professionelt kor. Der skal præsteres et resultat - en koncert inden for 11/2-3 timer. Hvor Jørgensen trækker på sin erfaring som dirigent og orkesterchef for Det Jydske Underholdningsorkester, som korleder for Århus Musicalkor samt som kapelmester for en række musicalopførelser, og Henningsen på sin erfaring som simultantolk i EU for råd, parlament og kommision.

Resultatet for virksomheden er tydeligt. Et arrangement, der styrker fællesskabet, virksomhedskulturen og dialogen om fælles anliggender. Et arrangement, der nedbryder grænser mellem f.eks. faggrupper, afdelinger, ledelse og medarbejdere, moder- og datterselskaber samt danske og udenlandske samarbejdspartnere. Et arrangement, der fremmer fokus på vækst, resultater og arbejdsglæde.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63