musikformidlingknap01
Index
Foredrag
Lotte Heise

Lotte Heise

lotte_heise_soed_web2003

Præsentation af Lotte Heise er vel næsten overflødig!

Danmarks vel nok mest efterspurgte foredragsholder, kendt for sine meninger, og for at komme ud med dem. Lotte Heise har nu, med sin fantastiske udstråling, selvsikkerhed og levende kropssprog, i en årrække rejst det ganske land rundt med sine talkshows.

Ikke alene til offentlige arrangementer, men i høj grad også i virksomhedsregi, hvor hun kan tilpasse sit talkshow til den enkelte virksomhed. Hun spænder vidt og bredt og har mange emner som hun tager under kærlig behandling i de mange forskellige foredrag.

lotteheise2003001Skyd Lotte Heise.
Lotte Heise har i årevis holdt foredrag, om det ”som alle godt ved i forvejen, men glemmer at tænke”. Men nu bliver rollerne byttet lidt om. I sit nyeste foredrag nøjes hun nemlig med at lade op i 15 minutter, hvorefter publikum opfordres til at lade kanonerne og skyde med livsfarlige spørgsmål.

Nu ville det være nemt, hvis der på forhånd blev stillet nogle regler op for, hvad et godt eller dårligt spørgsmål er. Men det bliver der ikke! Tværtimod er alle velkomne, hvad enten de stiller spørgsmål eller ej. Under alle omstændigheder garanteres et anderledes, underholdende foredrag, hvor grinene vil fylde en god del af aftenen.

Lotte Heise har allerede haft premiere på sit nyeste foredrag for et udsolgte hus; det blev en ubetinget succes.

Mandfolk og „søde pi’r“
Om ligestilling og hvorfor mænd spiller med musklerne og kvinderne med følelser. Og hvad får de egentlig ud af det ?

Hvorfor skal vi ikke tro at vi er noget ?
Et talkshow for alle der har brug for et skud begejstring. Og som gerne vil gøre op med janteloven.

Gør kvinder karriere  og hvordan ?
Kvinder har potentiale til andet end underordnede stillinger. Men hvad kræves der egentlig ?

Selvtillid og gennemslagskraft.
Begge dele er en mangelvare for mange unge. For andre varer det hele livet. Men hvordan kommer man ud af den onde cirkel ? Et talkshow der er specielt beregnet for unge mellem 16 og 25 år.

Personlig fremtoning og kropssprog.
Forskellen mellem succes og fiasko i erhvervslivet er ofte et spørgsmål om fremtoning og kropssprog.

Behandler du symptomer eller mennesker ? Lotte Heise har taget temperaturen på læger, tandlæger og andre specialister inden for sundhedssektoren.

Borgerne er jo dine kunder.
Offentlige ansatte får ofte på puklen. Hvorfor er det den generelle opfattelse, og hvad kan den enkelte medarbejder gøre ved det ?

Led eller ærlig leder ?
Er du en god eller dårlig leder ? Fordeler du ansvaret ? Motiverer du ? Udvikler du ? Disse og mange andre spørgsmål bringer Lotte på banen med sin sædvanlige provokerende og skarpe tunge.

Hvordan ekspederer du dine kunder ?
Et talkshow for dig der gerne vil sælge lidt mere. For alle der arbejder i detailhandelen og stormagasiner.

De sidste nye talkshows:

lotteheise2003002Kvindeliv på job
Lotte kommer ind på mange ting såsom:
- hvorfor kvinder sjældent går efter topposterne, og tit gerne vil "nøjes" med de mere underordnede stillinger.
- hvorfor kvinder ofte mener at det er vigtigere at baglandet (hjemmet) fungerer, fremfor at tingene på arbejdspladsen fungerer.
- hvorfor kvinder tit holder ting for sig selv, istedet for at råbe op.
- hvordan kvinder tit er dårlige til at sælge sig selv, og meget sjældent roser deres egne præstationer. Hvilket mænd er specialister i.
- kvinder sætter tit og ofte spørgsmålstegn ved deres gøremål: "Jeg mener helt bestemt at tingene skal se ud på denne måde!" -..............synes du ikke?

Dette er blot nogle af de emner Lotte tager under behandling, i dette foredrag, som både kan være en opsang eller ledetråd, til de mange kvinder som kan meget mere end de tror!
.....rigtig god fornøjelse!

Gravid og hva’ så ?
Når man er gravid, tror folk automatisk, at man er lalleglad hele tiden. Det er man ikke nødvendigvis. Til gengæld er der også mange, som piver for meget  det er trendy at have det dårligt…..Og når først barnet er kommet, så…..

Ansvar er ikke noget man har, det er noget man tar !
Emnet på talkshowet siger vist alt  men naturligvis på Lotte Heises helt egen facon

Vi lever for lidt ! Et nyt livsstilstalkshow fra Lotte Heise.

Så sundt som det er sagt
Her er det danskernes mad & drikkevaner, der tages under barsk, men også humoristisk behandling.

Dig & mig og vi 2
Om parforholdets ensformige eller afslappende rutiner med børn, kæledyr, hus og have
Om single-livets ensomme og hæsblæsende kamp for at finde den eneste ene.

2009 - Nyt show: DET´ DA LØGN

Den kan være hvid og sort og den kan ligne en streg i panden. Den kan få næsen til at vokse, og den kan heldigvis være nødvendig. Den kan camouflere sig, deles op i halve sandheder og siges i tavshed. Den kan være troværdig og lige til at se igennem, og en maskine kan sige bip, når man gør det, og så handler den om alt lige fra masseødelæggelsesvåben til konens bagdel og opstår af det rene ingenting eller af en halv flaske rødvin. Til gengæld kan du ikke sige den uden at tro på den, for ellers er der slet ingen, der tror på den. Det er med stor glæde, at vi præsenterer intet mindre end
hovedpersonen i Lotte Heises Show: l ø g n e n

Hvad enten Lotte Heises nyeste ordstød bringer dig til Madrid eller succes og prostitution, eller drags, død og Ferrari er du garanteret en aften, hvor selv den mindste inkontinens vil ramme stolene hårdt. Du har ikke en chance for at vide, hvad sigøjnerbørn har til fælles med rudekuverter, men som du ved er det altid godt at have ascendent i friværdi og velfærd. Hvis dette overhovedet ikke giver mening eller højst lidt mening, så er du klar til at opleve danmarks sværvægter i ordboksning, og du kan glæde dig til 15 hårde omgange, der afsluttes med en knock-out af én "løgn".

Din sværeste mission bliver at få manden med. Men husk: I krig, kærlighed og underholdning er alt tilladt. Fortæl ham, at denne gang taler hun næsten ikke. At du vil massere hans fødder i dagevis efter showet, og at du bare ikke kan undvære ham denne aften. Med andre ord: Lyv så det står ud af
ørene.

Velkommen til en underholdende aften med speedsnakkeren, der endnu ikke er blevet taget i doping, og som på sin sidste udgang i fyrrene vil give dit blodtryk en rutcebanetur, der giver Tivoli baghjul. Lotte Heise er tilbage med: DET DA LØGN.
 

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63