musikformidlingknap01
Index
Foredrag
Per Vers

Et funky foredrag med PER VERS

per_vers_08
Et af DK's største rap-navne, Per Vers kommer forbi og giver et indblik i hvad det vil sige at være rapper. Publikum får en fornemmelse af det potente poetiske potentiale der gemmer sig bag hængerøven og håndtegnene.

Fordomme og dagdrømme bliver taget op – hvordan gør man, og især hvorfor? Per bliver stadig inspireret af den originale hiphop-kultur, der fødtes i sluthalvfjerdsernes Bronx, og fortæller om dens oprindelse, idealer og historie – for det er en god historie!

Per Vers kombinerer foredraget med intense og intime smagsprøver på sin kunst i praksis, i små passager jævnt fordelt udover foredraget, så cirka en trediedel af de halvanden time bliver musikalsk. Her får man lov til at læne sig tilbage og leve sig ind i de fede rim og sjove tekster - og komme frem i sædet igen når det er DK's ubetinget bedste freestyle-rap, hvor DU for lov til at bestemme hvad der skal spyttes i mikrofonen...!

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63