musikformidlingknap01
Index
Foredrag
Svindlerne

svindlerne_banner_0195

Danmarks største virksomheder bliver udsat for svindel!

Skuespiller Allan Larsen har stor succes med sit underholdningskoncept Svindlerne, der optræder ved konferencer og personaledage med falske eksperter og konsulenter

Novo Nordisk fik besøg af landets førende ekspert i procesoptimering. TV2 havde bestilt en medieforsker til at udlægge tendenserne i fremtidens mediemarked, og Mærsk havde ansat en ny ekspert inden for logistik og økonomi. Men ingen af de kloge hoveder var ægte. De blev spillet af skuespiller Allan Larsen, der også kan prale af at have ført H.K.H. Kronprins Frederik bag lyset ved et IOC-arrangement i København.

Svindlerne, som Allan Larsens unikke underholdningskoncept hedder, har specialiseret sig i foredrag på konferencer og personaledage med falske eksperter. Ved hjælp af grundig research og i tæt samarbejde med virksomheden skræddersyer Allan Larsen et foredrag, hvor hans figur til at begynde med taler om relevante emner med de rigtige fagtermer. Glidende bliver foredraget dog mere og mere absurd for til sidst at ende i satirisk underholdning, som udfordrer medarbejdernes autoritetstro og giver overraskende perspektiver på virksomhedens situation.

Og kunderne er begejstrede.      

svindlerne_foto_0195

”At have besøg af Svindleren var en fantastisk oplevelse for hele organisationen. Det var imponerende at opleve den proces, de enkelte medarbejdere gennemgik, fra alvorlig og opmærksom deltagelse over frustration og vantro til en befriende forløsning i latterkrampe. Sjældent har et indlæg bragt sindene i så voldsomt oprør og givet os alle en så stærk fælles reference”.

Sådan siger Finn Rasmussen, administrerende direktør i Mercer, efter at Svindlernes arrogante kommunikationsekspert havde holdt foredrag om, hvordan Mercer kunne optimere den interne kommunikation i organisationen. 

På Frederikssund Jobcenter holdt Svindlernes selvfede udviklingskonsulent foredrag om, hvorledes jobcentret kunne effektivisere dets performance ved hjælp af Lean-management.

”Det blev en uforglemmelig oplevelse for alle. Vi var hele følelsesregistret igennem på 45 minutter fra undren, over harme og åbenlys hovedrysten for til sidst at blive samlet i et kæmpe grin over Allan Larsen og vores egen tro på autoriteter, som i den grad var blevet udfordret.

Ud over at være skuespiller er Allan Larsen akademimerkonom i international handel og markedsføring. Og som medlem af Udenrigspolitisk Selskab og et netværk for virksomhedsledere holder Allan sig opdateret med udviklingstendenserne i erhvervslivet. Han er dermed altid i stand til at perspektivere virksomhedernes situation på nye, overraskende og underholdende måder, når han indtager talerstolen.

Varighed: 35 – 45 minutter

Alle foredrag er flankeret af et PowerPoint show på op til 100 slides


svindlerne_logoer_0195

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63