musikformidlingknap01
Index
Foredrag
Tonny Trifolikom
trifolikom

Tonny Trifolikoms Triplomatiske Komfilosofi

Tonny Trifolikom har tilbragt en stor del af sit liv som gøgler på landevejen sammen med hesten Mongo. Han er nu cirkusdirektør og optrædende i sit eget lille cirkus. Ønsket om at blive en bedre formidler og leder fik ham til at tage en uddannelse som NLP- practitional. Hermed opstod hans foredrag, der leverer fagligt interessant stof på en underholdende og anderledes måde.

Kan en krop lyve?
Din kollega siger noget til dig. Du beder hende om at gentage det. Ikke fordi du ikke hørte hvad hun sagde. Men hendes krop, stemmeleje eller udstråling stemmer ikke overens med det hun lige sagde. Vi kender det godt alle sammen. Men det er sjældent vi bruger betydningen af det til noget. Vi taler, fortolker, konkluderer og bedømmer. Men vi interesser os sjældent for hvad der ligger bag vore sansers iagttagelse. Mangler vi forståelse for det? Eller er vi bange for at tage konsekvensen af det vore sanser fortæller os?

Et håndtryk give et praj om, hvilken status personen du møder har, hvor længe varer håndtrykket, hvor hårdt er det, ser personen dig i øjnene eller er blikket svært at fange? Et førstehåndsindtryk består af en flere sanseoplevelser. Hvilke signaler sender du selv ud til andre?

”Du skal ikke kaste med sten,
hvis du selv bor i et glashus” Hvad betyder alle disse forskellige ordsprog. Kunne vi ikke lige så godt sige: ”Man skal ikke kaste med elementer af geologisk oprindelse, når man selv bor i transperante domisiler.”

Vore personlige udtryk består af ord, gestus, vaner, udstråling . Tonny Trifolikom fjerner det røgslør vi lægger ud i mødet med hinanden, i alle disse personlige udtryk. Hans måde at nå ind til kernen på vil flytte nogle grænser og opfattelse af virkeligheden hos de fleste.

Foredraget er velegnet i mange kursussammenhænge til at lette stemningen oven på noget fagligt eller frembringe appetitten på noget nyt. Der vil indgå små, sjove øvelser, hvis pladsen og mulighederne er til stede.

Forlænget til 1-3 dage får du et kursus, hvor du må regne med yderligere et par komfilastiske gulvøvelser - og en lettere overanstrengelse af lattermusklen – for er der noget sjovere end en selv?

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63