musikformidlingknap01
Index
Foredrag
Vitus Bilking

Kend Dig Selv - Mærk Dig Selv - Brug Dig Selv

FOREDRAG OG KURSER:
Kropssprogs analyse
Dybere forståelse og udnyttelse af egne ressourcer i stærkt pressede situationer.
Psykologisk selvforsvar.
At forstå egne og at læse andres reaktionsmønstre under en stress- og konfliktsituation.
At bevare nærværet og den indre ro når det "koger".
At styrke trygheden på jobbet.
Arbejdsglæde og miljø.
Selvtillid og gennemslagskraft.
Afspænding og korrekt brug af åndedrættet.
Frigørelses- og passiviseringsøvelser.

AKTIVITETER:
Mesterens kendetegn er, at han frit kan bruge alle midler og teknikker i den givne situation. Derfor kan Vitus Bilking sammensætte præcist det foredrags- eller kursusprogram, som passer kundens aktuelle behov. F.eks. er psykologisk selvforsvar et effektivt handleberedskab mod voldsom adfærd. Dette emne henvender sig hovedsageligt til:

  • Institutionsledere og sociale medarbejdere.
  • Sygeplejersker og læger.
  • Plejere og hjemmehjæpere.
  • Forretningsfolk med stor kunde kontakt og ansvar.

UNDERVISNINGSFORM:
Foredrag serveres på en meget levende og underholdende facon. Undervisning og træning på kurser består af både teori og praktiske øvelser. Alt foregår i en atmosfære af fortættet koncentration afvekslende med humor og i et godt socialt samvær.

Engagementsniveauet er højt og det smitter helt naturligt af på deltagerne.

Vitus Bilkings nøgleord er at: - informere - underholde - give deltagerne en stærk og brugbar oplevelse med hjem. "Psykologisk Selvforsvar" Nogen tror måske at Karate er noget vildt og voldsomt noget. Det er al kampsport, hvis man ikke bruger det indvendige at hovedet samtidigt! Med mange års erfaring i orientalsk kampkunst og som Sort Bælte kan Vitus Bilking sammenlignes med den "Kloge Gamle Mand" i filmen om "The Karate Kid". I en angrebssituation vil den sande mester gøre alt for at undvige den fysiske vold. Men hvis -,Vitus Bilking træner "almindelige" mennesker i psykologisk selvforsvar, så de lærer at styre angsten og kropssproget i stressede og pressede situationer. Lær at styre balancen mellem krop, sind og sjæl og ha' is i maven når, det gælder.

Karateinstruktør Vitus Bilking: Har altid arbejdet med mennesker i mange forskellige sammenhænge. Snart 20 års erfaring i undervisning indenfor erhvervslivet, offentlige og private institutioner, i foreningsregi og af private elever. Han har studeret og udøvet orientalsk kampkunst i næsten 25 år. Han er europæisk Shuri Ryu Karate chefinstruktør, er gradueret 5.Dan, Sort bælte og mange gange danmarksmester. Vitus Bilking uddanner sig løbende i USA og Japan.

Vitus Bilking

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63