Arosia
musikformidlingknap01
Index
Jazz

Arosia

40 år i jazzens tjeneste
Hot jazz for all functions

God aften mine damer og herrer - vi hedder Arosia, hvilket i øvrigt er latin og betyder Århus Byorkester.

Dette postulat er hørt af de tusinder, der gennem årene er mødt frem for at høre syngende, boblende og humørfyldt jazzmusik, som kun Arosianerne leverer den.

Orkesteret har siden starten i 1958 leveret god og festlig jazz til jazzelskere over hele Europa.

Gennem årene har bandet medvirket i et utal af TV- og radioudsendelser, og der er også blevet tid til at udgive fire LP-plader og CD-ere.

Bedst er orkesteret måske kendt for de mange hyggelige timer i Boblen på Bispetorvet i Århus under den årlige festuge i Jyllands hovedstad.

Oprindeligt hed orkesteret Århus Fodvarmere, men dette navn sad fast i halsen på tyskere og hollændere når de forsøgte at udtale det, så midt i tresserne ændredes navnet til Arosia City Jazzmen. Det er en anglicering af det latinske ord for Århus, Aros.

I daglig tale blev det bare til AROSIA, og det er vel heller ikke så galt, når man tænker på at det er hunkønsformen af Aros.

Arosia

Trompet : Per Vindum
Trombone : Botha Christensen
Clarinet : Søren Torhauge
Banjo : Tom Kronbo
Klaver : Bjørn Andersen
Bass : Palle "Cigar" Laursen
Trommer : Jeppe Jeppesen

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63