musikformidlingknap01
Index
Jazz
Broholm Ryde Bundvig Trio

BROHOLM/RYDE/BUNDVIG TRIO
” Tribute to Bill Evans & Beyond ”

Jacob Broholm : piano/keys 
Niels Ryde : basguitar
Nikolaj Bundvig : trommer


broholm_ryde_bundvig_010
BRB TRIO, mødet mellem disse tre herre udsprang af den store passion for den Amerikanske jazz pianist Bill Evans musik. BRB TRIO bryder de konventionelle grænser ned og skaber en original, frisk og kraftfuld sound med en dyb musikalsk og emotionel gennemslagskraft. Med fokus på spontanitet og kommunikation, leverer BRB TRIO, et spændende musikalsk univers, som primært spænder fra Bill Evans til originale kompositioner samt udvalgte jazz standarts !

Jacob Broholm : piano
Jacob er en meget dygtig og lyrisk pianist, som udtrykker sig meget i det klanglige såvel som det rytmiske univers, Jacob har tydelig inspiration fra den klassiske jazz over til den mere moderne og flirter også med elektronisk musik. Broholm er uddannet fra det fynske musikkonservatorium i Odense i 2003. Spiller både jazz, pop og folkemusik i forskellige sammenhænge.

Niels Ryde : basguitar
 Ryde har op igennem 90erne markeret sig som en virtuos bassist og udgivet 6 CD èr i eget navn. Ryde er netop kåret til årets fynske jazz musiker 2006 og har for nyligt turneret og indspillet med den Østrigske guitarist Wolfgang Muthspiel(AU), og den Amerikanske trompetist Lew Soloff(US) , nye CDer ude nu : Everything I Love og Pocket Music, desuden spillet med navne som : Krister Jönsson(S), Pirre Dørge(NJO), Jesper løvdal, Christoffer sten Møller, John Tchicai, Doug Raney, Carsten Dahl, Palle Torp, Butch Lacy og Per Jørgensen m.fl.

Nikolaj Bundvig : trommer
Nikolaj er netop færdiguddannet på Fyns musikkonservatorium, og er en aktiv musiker på den danske musikscene. Han har netop været i USA og indspillet CD med sangeren Emmett Tinley. Nikolaj er en alsidig, dynamisk velfunderet trommeslager, der bevæger sig frit i både rockens og jazzens verden. Spiller bl.a. med fusions gruppen ” Hvad lavede du i gå r”.


Lyrisk & power fuld trio jazz i International top klasse !

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63