Dot.note
musikformidlingknap01
dotnote_logo
Index
Jazz

dotnote_foto2004Dot.note - fire sangere på scenen, to piger og to ungersvende, et klaver og en saxofon danner rammen om en festlig og nærværende, musikalsk oplevelse.

Med inspiration fra grupper som Mills Brothers, Manhattan Transfer, Basix m.fl. leger Dot.note med kendte klassikere, fra Disney-repertoiret over swing og gospel til pop, rock og latin. Numrene kædes sammen med skæve indfald og en ræv bag øret i et show, der henvender sig til alle aldre.

Dot.note har gennem tiden sat kulør på adskillige receptioner, skoleåbninger, generalforsamlinger og har specialiseret sig i at udforme shows, der passer til særlige arrangementer. Dot.note involverer gerne publikum, f.eks. i en stor kor-session, laver en sang til lejligheden, teksterne kan dreje sig om... you name it!

Dot.note består af:

Valborg L. Hansen: Sopran og alt (muligt andet). Har sunget i bl.a. Vocal Line og diverse rock- og jazzkonstellationer.

Line Brandt: Pianist og - mest af alt - alt. Musikpædagog, korleder og arrangør. En jazz¹er.

Lars Raunsø: Tenor med stort T. Er til musicals, mandskor med mere.

Kristian Bierring Lauritsen: Bas(sanger) og saxofonist. Erfaring med musik & teater fra kirkekor til ”Festival Of Fools”.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63