musikformidlingknap01
Index
Jazz
Fodvarmerne

fodvarmerne_banner_019

fodvarmerne_019

Fodvarmerne er egentlig et mærkeligt band. Konceptet med at blande unge og gamle jazzmusikere var øjeblikkelig en succes, og orkestret havde også meget travlt i 90'erne.

Men omkring årtusindskiftet skete der en stor forandring.
De to unge fik travlt med at stifte familie og det endte med at Anders fik sig en københavner-kone og flyttede til hovedstaden.
Det tog livet af Fodvarmerne. Der blev en pause på flere år.

Men længslen efter at spille med dette mærkelige orkester var så stor, at man lavede et enkelt reunion-job i Århus. Det gik så forrygende, at det blev gentaget næste år. Det er nu blevet til flere gange om året.
Det sker ikke så ofte, men hver gang gutterne mødes er det som om det er første gang. Der er bare så megen energi, så man tror, det er løgn, og arrangementerne sidder i skabet, som om man spillede sammen dagligt.

Det er denne energi, der gør Fodvarmerne til noget særligt.

Orkestrets medlemmer
Klarinet, div. saxer og sang : Karsten Ruge
Trompet: Gunnar Lautrup
Basun : Anders Juhl
Banjo og sang : Ernst Hornslet
Piano : Ivar Sørensen
Kontrabas : Hans Aabenhus
Trommer : Mads Holck

Fodvarmerne med Iben Kellerman
fodvarmerne_iben_010
Fodvarmerne har indledt et samarbejde med sangerinden Iben Kellerman (Ja, det er hendes datter).

Iben er faldet fantastisk godt ind i orkestrets ånd og vil være et ekstra krydderi på ethvert jazzarrangement. Ring/mail for et tilbud.

 

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63