musikformidlingknap01
Index
Jazz
Happy Town Street Parade

HAPPY TOWN STREET PARADERS

HAPPY TOWN STREET PARADERS
HAPPY TOWN STREET PARADERS

HAPPY TOWN STREET PARADERS består af fra 6 - 12 mand (trompeter-basuner-saxer, og en rytmesektion med banjo, lille og stortromme samt tuba). Ved særlige lejligheder har bandet i front en flot og festlig klædt Kvindelig BAND MARCHALL

Orkestrets navn udspringer af at Aalborg er en glad by - og det lever orkestret op tilved en glad, uforpligtende og underholdende jazzmusik, i byens gader, på torve og pladser, i indkøbscentre, og steder med aktivitet og festlige begivenheder.

Måske mangler netop dit specielle arrangement, vor ørevenlige jazzmusik, som får folk til at standse op, smile, og vippe med fødderne, og komme i godt humør.

Fordelen ved HAPPY TOWN STREET PARADERS er bl.a. At vi let kan komme rundt  uden tungt elektrisk grej, orkestret er fleksibelt og kan optræde ude som indendørs, efter arrangørens ønske.

Orkestrets repertoire består af de gode gamle ørehængere indenfor jazzmusikken gerne med sang, livlig og underholdende optræden.

Musikerne er blandt de mest rutinerede indenfor den traditionelle jazz i Nordjylland, og er altid positive for god underholdning.

Derfor er HAPPY TOWN STREET PARADERS velegnet som et festligt indslag ved alle typer arrangementer, f.eks. byfester, markedspladser, i optog, ved receptioner eller i indkøbscentre o.s.v.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63