Henriette Lundbøl
musikformidlingknap01
Index
Jazz

Henriette Lundbøl

henriette_lundboelDiplom uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2001, og har siden da sunget med egne grupper eller som solist ved at hav af forskellige koncerter og arrangementer, lige fra store koncerter og festivaler, til mindre private arrangementer og kirkelige højtideligheder. Med sin imponerende stemme og sit store repertoire, passer hendes musik ind i mange forskellige rammer og vil med garanti skabe den stemning du går efter.

• Jazzkoncerter
Kan du lide swing og bossa er det her noget for dig!

Musikken er meget iørefaldende og lyttevenlig, inspireret af bl.a. Diana Krall, Dianne Reeves og Joni Mitchell. Repertoiret er skrevet dels af Lundbøl selv, men indeholder også udvalgte perler fra jazzens sangskat. Det er behagelig musik, som også dem, der normalt ikke kan lide jazz, vil elske!
Henriette Lundbøl spillede flere koncerter under Århus Internationale Jazzfestival 2004, hvor Politikkens anmelder Boris Rabinowitz bl.a. skrev:

 "….man lader sig indfange undervejs når sangerinden Henriette Lundbøl røber et ægte jazztalent i sange som "Skylark" og "Love For Sale"….."

Musikken egner sig ikke kun til koncerter, men også til frokost jazz, dans, receptioner o.l. Orkesterets besætning er mellem 2 og 5 mand.

Musikerne er:
Henriette Lundbøl, vokal, Mads Bærentzen, piano, Peter Vuust, bas,
Kristian Leth, trommer, Dave O’Higgins (UK), saxofon.

• Sang solist
Som overraskelse til et bryllup eller en anden begivenhed, der kan finde sted enten i kirken eller et andet romantisk sted. Et rent vokalt indslag gør sig altid godt, og efterlader sjældent et tørt øje blandt gæsterne, særligt når det er professionelt udført af en stemme der kan løfte en hel kirke, og som kan tåle at stå helt alene. Modtager gerne opfordringer.
Kan også bookes til begravelser.

• Kirkekoncerter
Repertoiret til kirkekoncerterne er sammensat af kendte melodier fra poppens og jazzens verden. Det hele er arrangeret og fremført akustisk, så stemmen virkelig kommer i centrum og hele lydbilledet bliver meget intenst, hvilket passer utrolig flot til de fleste kirkerum. Besætningen er akustisk guitar, kontrabas, percussion/trommer og vokal. Undervejs i koncerten synges der også fra salmebogen så publikum får oplevelsen af hvor dejligt det er at synge med professionelle musikere.

Musikerne er:
Henriette Lundbøl, vokal, Jens Chr. Kwella, guitar, Kim Mikkelsen, bas,
Kristian Leth, trommer/percussion.


• Musik til fest og dans
Dette orkester leverer rå-swingende og funky dansemusik med hits fra 50erne, 60erne, 70erne 80erne og 90 erne. Her er jazz, Rock’n Roll, Funk, Disco, Pop og Rock, leveret på en superprofessionel måde...

Med Henriette Lundbøl’s imponerende stemme, formår hun at synge et stilistisk bredt repertoire, på en helt igennem professionel måde, så musikken både kan nydes af dem, der vil danse og dem der blot vil sidde og lytte.

Bandet:
- et topprofessionelt danseorkester, med nogle af Danmarks absolut bedste musikere. Spiller musik i alle genrer, så festen bliver en sikker succes!

- spiller til alle typer fester, og kan til firma festen eller andre større arrangementer suppleres med en 3 mands blæsergruppe og en kendt solist. Ring og hør nærmere om de forskellige muligheder.

- stiller op med eget lyd- og lysanlæg, som kan tilpasses arrangementer i alle størrelser. Ring og hør nærmere om de forskellige muligheder for lyd og lys.

Musikerne er:
Musikerne kan variere fra gang til gang, men er i udgangspunktet:
Henriette Lundbøl, vokal, Allan Dahl, piano/keyboards, Morten Ramsbøl, bas,
Kristian Leth, trommer, Michael Bladt, saxofon.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63