musikformidlingknap01
Index
Jazz
Hotntot

HOTNTOT
hotntot_roedvest_012
Danmarks bedstspillende humørtrio. Orkestrets repertoire er afpasset til arrangementet og strækker sig fra glad Dixie- og New Orleans-jazz til danske sange, evergreens og børnesange.

De tre musikere er alle professionelle og udfylder deres pladser med masser af sang, god stemning og solospil. Orkestret er hypermobilt, kommer frem overalt, og behøver ingen elektricitet.

Musikerne har erfaring fra alle mulige og umulige jobs gennem de sidste 25 år og har derigennem en gennemslagskraft til at komme ud over scenekanten overalt. Som eksempler kan nævnes:

Street Parade: HOTNTOT skaber med deres swingende musik og flerstemmige sang en god stemning i gadebilledet. Smil på læben, bevægelse i fødder og krop ses på de mennesker, der oplever orkestret. Takket være orkestrets store repertoire er der sange og melodier til enhver lejlighed.

Foyer Jazz:
HOTNTOT lægger den helt rigtige atmosfære til receptionen, hvor man mødes og kan samtale, mens der spilles glad jazz, salonjazz, evergreens og stille ballader.
Alt sammen fremført med stor musikalitet og fin situations-fornemmelse for arrangementets karakter. De virtuose soli og den flerstemmige sang sætter, sammen med de tre musikeres spilleglæde, prikken over i'et på oplevelsen.

Frokostjazz/Fyraftensjazz:
HOTNTOT serverer alle de hotte jazzklassikere fra 20'erne og 30'erne tillige med Papa Bue og Liller, Kai Normann Andersen og andres udødelige numre, som f.eks.: Sweet Georgia Brown, Just a Gigolo, Sidder på et værtshus, Gå med i lunden, Nyboders pris og mange flere.
Den stærktspillende trio er i festlig dialog med publikum og har et solidt tag i den gode stemning

Nissejazz:
hotntot_nisser_06HOTNTOT NISSERNE spreder julestemning i gader og butikker med bjældeklang, juleklassikere og flerstemmig julesang.
Der er glæde i øjnene på både børn og voksne, der alle kan synge med på HOTNTOT NISSERNE julemusik.
HOTNTOT NISSERNE er også et meget populært indslag til firmaers og privates julefrokoster.

hotntot_qaekerhat_010
hotntot_smoking_010

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63