musikformidlingknap01
Index
Jazz
Ib Glindemann

GlindemanswingIb Glindemann på et hav af begejstring

Ib GlindemannDa Ib Glindemann opløste sit første orkester i 1959, havde han næppe forestillet sig, at han her 40 år senere, atter skulle være tilbage på scenen - for fuld udblæsning.

Ikke desto mindre er det nu lykkedes ham at få skabt et nyt orkester, og i takt med, at swingmusikken i disse år har fået en sand renaissance, har orkestret oplevet nærmest euforiske tilstande rundt om i landet.

Det stod hurtigt klart, at Glindemann’s Orkester denne gang er kommet for at blive.

Typerne af engagementer er meget alsidige, og spænder fra optræden i kultur- og musikhuse, ved personalefester, fødselsdage og jubilæer, samt til „open air“ koncerter og „dinner/dance“ arrangementer:

- fra nytårsbal i Aalborghallen over personalefest hos Lego i Billund og til „Dyne Larsens“ 50 års fødselsdag.

- fra „dinner/dance“ arrangementer på Langelinie Pavillonen, Odense Congress Center og i Skive Hallerne til Langelandsfestivalens store scene.

- fra Plænen i Tivoli og til jazz festivalerne over alt i landet.

- fra det Kgl. Teaters 250 års fødselsdagsfest til Århus Festuge.

- fra koncert i Herning Kongrescenter til det store rockhus Train i Århus, hvor Glindemann måtte skrive autografer på de unge pigers arme.

- fra Sørup, Herregaard ved Ringsted og Restaurant Bangs Have i Maribo og til kirkekoncert på Fanø, samt kommende engagementer i 1999, som Berlingske Tidendes personalefest i Falkonercentret, 150 års Grundlovsfest på Christiansborg, Royalt bryllup på Munkebjerg ved Vejle samt nytårsaften 1999 på Pejsegaarden i Brædstrup.

Jo - Glindemann er tilbage - på et hav af begejstring, og med ham : swingmusikken.

Oplev den fantastiske atmosfære omkring hans prægtige 21 -mands orkester bestående af nogle af landets dygtigste musikere.

Og den ypperste eksponent og fortolker af den tidløse swingmusik, er naturligvis legenden selv : Ib Glindemann.

Danmarks berømte big-band leder er også parat til at give Dem en swingende og uforglemmelig oplevelse.

Glindemanband

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63